Alte echipamente de gaming de la ASUS

Alte echipamente de gaming de la ASUS

 

Alte echipamente de gaming de la ASUS se refera, dupa cum am mentionat in articolul precedent, la monitoare si laptopuri pentru gaming prezentate in acest an la IFA 2016.

Alte echipamente de gaming de la ASUS - ROG Swift PG258Q

Alte echipamente de gaming de la ASUS – ROG Swift PG258Q

La standul ROG – Republic of Games – Asus a prezentat monitorul ROG Swift PG258Q, care este remarcabil atat prin rata nativa de refress de 240 de HZ., cat si prin timpul de raspuns, de numai 1 milisecunda! Evident ca este implementata si tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru evitarea intarzierilor sau ruperea cadrelor, astfel obtinandu-se efecte vizuale extrem de rapide. Cei de la ASUS s-au gandit si la utilizatorii care utilizeaza configuratii multi-monitor si au prevazut, pentru acest monitor, o rama foarte subtire. Pentru o ambianta cat mai fascinanta, s-au prevazut efecte luminoase ROG si finisaje in culori Plasma Cooper si Armor Titanium. Asta nu este totul, au fost aduse si alte imbunatatiri pentru desfasurarea cat mai perfecta a jocurilor, cum ar fi cronometrul, viteza cadrelor pe secunda, un reticul pentru urmarirea target-ului – aceste functii fiind cuprinse in „Asus GamePlus”. O alta tehnologie proprietara – Asus GameVisual – ofera utilizatorilor posibilitatea de a selecta sase moduri diferite de vizualizare, in functie de specificul jocului: RTS / RPG, FPS (First Person Shooter), Curse, Cinema, Peisaj sau sRGB.

Alte echipamente de gaming de la ASUS - ROG G701VI

Alte echipamente de gaming de la ASUS – ROG G701VI

Alte echipamente de gaming de la ASUS, dupa cum am spus, laptopurile. Si la capitolul laptopuri Asus a venit cu un portabil de exceptie: cel mai subtire laptop de gaming din lume, cu o grosime de numai 1,3” (aproximativ 33 mm.) si unicul laptop care are un panou rapid de 120 Hz. care suporta NVIDIA G-SYNC. Acest portabil, ROG701VI, este pregatit pentru realitatea virtuala, are o eficienta energetica de exceptie si este dotat, in afara de procesorul Intel Core i7 supratactat, are si o placa video excelenta: NVIDIA GeForce GTX 1080.

O ultima categorie care trebuie luata in consideratie, chiar daca nu este special conceputa pentru jocuri, este cea a computerelor All-in-One, Asus prezentand cel mai subtire produs din acesta categorie, doar 47,5 mm.: Asus Vivo AiO V221. Excelent se prezinta la capitolul sunet, difuzoarele mari amplasate frontal, comandate de sistemul de sunet Asus SonicMaster Premium, cu o tehnologie cu totul deosebita care dubleaza intensitatea sunetelor in comparatie cu un amplificator obisnuit, ofera un bas neasteptat de adanc si bogat si un sunet cristal. Conectivitatea este, si ea, excelenta, avand 4 porturi USB 3.0 si un port HDMI.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.