Noutati absolute la IFA 2016

Noutati absolute la IFA 2016

 

Noutati absolute la IFA 2016 pot fi considerate, fara indoiala, electrocasnicele prezentate de catre firma japoneza Panasonic. Produsele Panasonic prezentate sunt diferite nu numai datorita calitatii exceptionale ci, mai ales, datorita modului de a imbunatati viata – starea de bine, sanatatea – fapt care se datoreaza filozofiei japoneze inglobata in cuvintele „Savureaza prospetimea” (Experience fresh).

Pentru obtinerea acestei deloc surprinzatoare performante, Panasonic a combinat calitatea, precizia si stilul premium caracteristic, cu tehnologia de varf, dar si cu experti in domeniile conexe: bucatari, specialisti in tendinte si cu experti la nivel global. Acestia au stabilit repere clare si precise referitor la servirea mesei si definirea unui stil nou de viata, care sa tina cont de necesitatea detoxifierii periodice a organismului si de consumarea unor alimente care sa imbunatateasca considerabil starea de spirit. Astfel au fost proiectate si realizate produse care, dupa cum spuneam, se pot incadra in domeniul „noutati absolute la IFA 2016”.

Noutati absolute la IFA 2016 - Panasonic NN – DS596M

Noutati absolute la IFA 2016 – Panasonic NN – DS596M

Primul dintre ele pe care il vom prezenta este un cuptor cu microunde numit Panasonic NN – DS596M, care este, de fapt, mai mult decat un cuptor cu microunde, este un multifunctional cu aburi care, datorita tehnologiei proprietare de gatit cu abur Panasonic, permit prepararea alimentelor foarte repede si foarte usor, complet si prezervand atat consistenta cat si vitaminele si substantele nutritive. Datorita acestui fapt, veti avea la dispozitie un regim alimentar foarte hranitor care va va conferi mai multa vitalitate si o mult mai buna stare de spirit!

Noutati absolute la IFA 2016 - Tehnologia Panasonic Inverter

Noutati absolute la IFA 2016 – Tehnologia Panasonic Inverter

Multifunctionalul are patru variante de utilizare: cu aburi, cu microunde, grill si convectie, fiind posibila combinarea ultimelor trei. De asemenea, diferenta fata de cuptoarele cu microunde „clasice” se manifesta si in domeniul intensitatii mcroundelor, cele obisnuite fiind doar ON-OFF, in timp ce, datorita tehnologiei Panasonic Inverter inglobate, acesta poate emite microunde in patru secvente de putere!

Daca toate acestea v-au convins de calitatea si necesitatea acestui produs in gospodaria dumneavoastra, il puteti comanda si online, la www.mypanasonic.ro, unde il gasiti la pretul de 2.399 lei.

Oamenii sunt, in ziua de astazi, constienti de veridicitatea zicalei „Esti ceea ce mananci”, referindu-se, evident, la sanatatea fizica, Rene Sindlev apreciind ca ”sanatatea psihica este la fel de importanta, daca nu mai importanta decat sanatatea fizica” pentru LS:N Global, Platforma sociala din cadrul laboratorului viitorului – The Future Laboratory.

Noutati absolute la IFA 2016 vom afla si din articolul de maine, cand vom continua incursiunea in „lumea Panasonic” trecand in revista si alte echipamente electrocasnice cum ar fi mixerul, robotul de bucatarie, storcatorul de fructe, toate prezentate la IFA 2016. Deci, cititi si „Electrocasnice Panasonic la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.