Ce surprize a adus LG la IFA 2016

Ce surprize a adus LG la IFA 2016

 

Ce surprize a adus LG la IFA 2016? Raspuns: multe si diverse, standul LG fiind unul dintre cele mai interesante standuri, daca nu cel mai interesant! Cei care au auzit de tunelul OLED or sa-si spuna, bineinteles, ca din cauza acestuia, insa gresesc! Interesul maxim a fost starnit de „setul” de electrocasnice „premium” (chiar „ultra – premium” considera multi) denumita SIGNATURE: un frigider, o masina de spalat rufe, un purificator de aer si un televizor. Pentru ca toate sunt remarcabile, le vom lua pe rand, mentionand ca a mai fost expusa o „serie” – CENTRUM – compusa dintr-o masina de spalat si un frigider, mai putin pretentioasa ca Signature, dar cu o garantie, pentru intreg produsul, de 20 de ani!

Ce surprize a adus LG la IFA 2016 - Frigiderul Signature

Ce surprize a adus LG la IFA 2016 – Frigiderul Signature

Frigiderul Signature este un frigider dublu, cu congelator – doua usi sus si doua usi jos – cea din dreapta sus deschizandu-se automat daca ai bratele ocupate, prin glisarea piciorului in fata unui senzor amplasat la baza lui, iar daca nu o deschizi mai mult se inchide automat dupa 3 secunde. Tot usa din dreapta are o zona din sticla care, daca bati in ea, se aprinde lumina in frigider si poti vedea ce se afla in interior, iar daca este necesar, se poate deschide o mica fereastra, pentru a avea acces la produsele utilizate frecvent (cum ar fi sticle, sticlute, cutiute sau mini-pet-uri). Usa din stanga gazduieste dozatorul de apa – poti selecta, evident, cantitatea: 0,25 ml., 0,5 ml. Sau 1 l. – si gheata, cuburi sau sfaramata. Interiorul frigiderului este din inox iar rafturile sunt iluminate cu LED-uri, iar in partea superioara au filtre de aer pentru a nu trece mirosurile de la un raft la celalalt. In partea de jos exista si niste spatii de depozitare pentru pachete de alimente de forma plata, in ideea ca nu este economic sa ocupi un raft inalt cu un pachet plat.

Congelatorul este, de asemenea, automat, daca deschizi usile rafturile culiseaza singure, avand un sistem de sine, inspre in fata si, daca este necesar, se pot scoate complet.

Frigiderul este construit in jurul compresorului invertor LG, care are proprietatea de a regla automat gradul de racire, in functie de incarcare. Garantia este de 10 ani.

In articolul da maine vom discuta tot despre ce surprize a adus LG la IFA 2016 si vom vedea si caracteristicile celorlalte doua componente ale setului: masina de spalat si purificatorul de aer. Daca sunteti curiosi, deci, cititi si „Componentele SIGNATURE prezentate de LG la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.