Surprizele salonului IFA 2016

Surprizele salonului IFA 2016

 

Surprizele salonului IFA 2016 sunt foarte multe si din multe domenii, pe cele mai interesante, aduse de cei mai mari producatori de echipamente si gadgeturi – ma refer la Samsung si Sony – insa nici celelalte nu sunt de trecut cu vederea, astfel incat vom zabovi si asupra lor putin, aceasta nefiind o pierdere de timp ci un castig de informatii interesante.

Asus, in afara de ceea ce era prevazut (vezi articolul „Ce vom mai vedea la IFA 2016”), una din surprizele salonului IFA 2016, un nou ultrabook din clasa „Premium” – ASUS Zenbook 3.

Noul portabil este realizat in jurul unui procesor Intel Kaby Lake i7 – 7500U, are 16 GB de memorie la 2133 MHz. si un SSD PCI – Express de 1 TB, totul cantarind, cu tot cu carcasa, doar 910 grame. Totusi, pretul unitar este destul de ridicat, aceste 910 grame avand un pret in jur de 2000 de euro. Remarcabil la acest notebook este autonomia, de pana la 9 ore, precum si sistemul de incarcare a acumulatorului care, in 50 de minute, o duce la 60% capacitate.

Pe partea de sunet, ASUS Zenbook 3 are in dotare 4 difuzoare, doua pe partea superioara si doua pe partea inferioara.

Surprizele salonului IFA 2016 - ASUS Zenbook 3

Surprizele salonului IFA 2016 – ASUS Zenbook 3

Dupa cum se poate observa si din fotografia alaturata, notebook-ul este foarte subtire, lucru usor de inteles daca avem in vedere cat de usor este.

Display-ul este full HD si are ramele foarte subtiri. Doar la capitolul conectica ASUS Zenbook 3 este putin cam limitta: un singur port, chiar daca este USB Type – C, si un conector pentru casti.

In concluzie, chiar daca procesorul este doar Dual Core, frecventa mare de functionare ii ofera posibilitati de performanta pe care nici unul dintre produsele competitoare din aceeasi clasa, nu o poate egala. Daca mai tinem cont si de capacitatea de stocare foarte mare si foarte rapida (SSD), ASUS Zenbook nu numai ca il concureaza pe MacBook cel nou ci este chiar deasupra.

In articolul de maine, vom vedea „Ce surprize a adus LG la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.