Ce vom mai vedea la IFA 2016

Ce vom mai vedea la IFA 2016

 

Ce vom mai vedea la IFA 2016, in afara de cele expuse in articolele anterioare sunt, dupa cum este de asteptat, surprize ale altor producatori mai mici sau mai mari, sau in devenire mai mari, care se folosesc de acest prilej pentru a atrage atentia asupra lor si a fi cunoscuti in piata. Vom incepe cu cei mai cunoscuti, despre ceilalti vom discuta dupa, cand vom sti cine sunt si cu ce ne-au uimit.

Ce vom mai vedea la IFA 2016 - LG G Flex 3

Ce vom mai vedea la IFA 2016 – LG G Flex 3

LG este unul dintre „cei mari” care isi pregatesc in tacere lansarile, cum a facut si anul trecut, la IFA 2015 cu LG Watch Urbane si LG Watch Urbane de Lux si unde nu a lansat nici un smartphone, pentru ca pregatea LG V 10 pentru octombrie. Pentru IFA, se asteapta urmasul acestuia, LG V 20 (anuntat ca s-ar lansa pe data de 6 septembrie la San Francisco), care, dupa cum se aude in „backround”, este mai mult un urmas al telefonului modular G5! Este foarte posibil, si chiar probabil (dupa cei care au informatii din imediata apropiere) sa vedem la IFA si telefoane din seria celor cu ecran curbat – LG G Flex 3 – cu 4 GB de RAM, camera de 16 Mp si display de 5,5” cu 2560 x 1440 rezolutie. Nu vor lipsi, desigur, televizoarele si se mai asteapta si smartwatch-uri si boxe wireless.

Ce vom mai vedea la IFA 2016 - ASUS ZenFone 3

Ce vom mai vedea la IFA 2016 – ASUS ZenFone 3

ASUS, probabil va veni cu noi modele ZenFone 3, poate si cu un cameraphone derivat din acesta, despre care nu se stiu prea multe, decat ca va avea un design circular si va rula Android Wear. Oricum, in Europa sunt destule tari – inclusiv Romania – in care nu a sosit nici ZenFone 3. Se asteapta si noi tablete, precum si noutati din seria Transformer, pentru ca nu  au mai aparut in ultima perioada de timp.

Sa nu uitam nici segmentul utilizatorilor sportivi, Fitbit fiind lider, si de la care se asteapta noutati din gama gadget-urilor Charge si Flex. Charge 2 se pare ca va avea un display ceva mai mare, pe care se va putea vedea mai bine informatiile si chiar ar putea avea capacitati integrate de plati! Flex este putin mai mic decat primul, insa are in plus si o masuratoare a distantei de catre inotatori.

Ar mai fi multe de spus despre ce vom mai vedea la IFA 2016 insa… a inceput deja evenimentul, iar de maine vom afla concret „Ce a lansat Samsung la IFA 2016”.

 

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.