Smartphonurile Xperia lansate de Sony la IFA 2016

Smartphonurile Xperia lansate de Sony la IFA 2016

 

Smartphonurile Xperia lansate de Sony la IFA 2016 - seria Xperia X

Smartphonurile Xperia lansate de Sony la IFA 2016 – seria Xperia X

Smartphonurile Xperia lansate de Sony la IFA 2016 sunt remarcabile si din alte puncte de vedere decat ale tehnologiei aparatului foto, desi, trebuie recunoscut ca este printre cele mai performante dintre cele care se gasesc implementate pe smartphon-uri. Inainte de a trece in revista celelalte caracteristici de top pe care le au Smartphonurile Xperia lansate de Sony la IFA 2016, trebuie sa va spun ca am ramas dator, tot pe partea „foto”, cu captarea scenelor in miscare, cu alte cuvinte cu filmarea, care este, si ea, deosebita de cele intalnite pana acum la telefoane. Pentru imbunatatirea substantiala a capturii imaginilor, Sony a lucrat la stabilizarea imaginii, camera Sony Handycam avant implementata tehnologia SteadyShot, cu stabilizare pe 5 axe, totul conducand la imagini foarte clare, chiar daca scenele sunt in miscare sau la filmarea de la foarte mica distanta.

Nici amatorii de selfie nu au fost uitati, camera frontala de 13 Mp si cu unghi de 90 de grade permitand fotografierea de grupuri, chiar in conditii de iluminare redusa.

Sa revenim la telefonul propriu – zis. Smartphonurile Xperia lansate de Sony la IFA 2016 au un design elegant, cu spatele telefonului metalic, din metal Alkaleido foarte pur si foarte stralucitor, avand o suprafata continua ce sugereaza o forma monolitica, totul converge pentru a oferi o senzatie de profunzime si stil. Culoarile sunt si ele noi – Forest Blue – care completeaza un trio excelent impreuna cu Platinum si Mineral Black, pentru Xperia XZ si Mist Blue, care se adauga variantelor Elegance White si Universe Black.

Tehnic vorbind, „motorul” ce anima smartphonurile Xperia lansate de Sony la IFA 2016 este procesorul Qualcomm Snapdragon 820 cu X12 LTE, care este capabil de performante de varf in domeniile graficii, fotografierii, conectivitatii si a managementului bateriei.

Cireasa de pe tort o reprezinta existenta noului port USB Type – C, care permite si o incarcare usoara a telefonului, pe langa celelalte functii specifice unui port USB.

Se prevede aparitia pe piata a acestor minunate telefoane in luna septembrie 2016 (Xperia X Compact) si octombrie 2016 (Xperia XZ), acesta din urma avand doua variante: Single SIM si Dual SIM.

In  urmatorul articol vom vorbi despre „Surprizele salonului IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.