Service Toshiba M50D

service toshiba m50dAcest laptop este tot ceea ce v-ati putut dori daca sunteti un gamer impatimit, caruia ii place sa incerce ultimele jocuri aparute pe piata. Multi ar spune ca nu poti trai experienta unui joc bun daca nu ai un alienware de peste 5000 de RON, insa Toshiba M50D s-a descurcat foarte bine chiar si daca acesta costa doar 1600 RON. Scorurile oferite de Windows pe un sistem Win7  au ajuns si pana la 6.2 in ceea ce priveste procesorul. Noi vi-l recomandam deci mai ales daca sunteti in cautare de performante ridicate si preturi mici. Iar pentru cei care intampina probleme cu acest echipament, noi oferim service Toshiba M50D la tarifele cele mai bune de pe piata. Daca sunteti deci interesati si de serviciile noastre de reparatii laptop, ne puteti gasi la numarul de telefon: 0721.049.875, ori puteti sa ne scrieti in zona de Contact ori de Comentari.

Service Toshiba M50D

  • Care sunt problemele pe care le-am identificat noi la acest laptop?
    • Desigur, prima problema este faptul ca dupa putin timp bateria pare sa cedeze si in loc sa tina 4-5 ore, tine doar o ora iar apoi fara sa atentioneze, se inchide brusc.
    • O alta problema ar fi cea legata de drivere, caci multe magazine nu vad acest produs cu un sistem de operare gata instalat (precum cele de la Windows), si se trezesc multi utiizatori ca nu au un CD cu drivere, si trebuie sa le gaseasca pe internet de pe alt laptop. Daca si voi intampinati aceasta problema atunci puteti veni la sediul nostru caci oferim instalare Windows 7 si instalare Windows 8.
    • Nu putem spune ca materialele din care a fost facut laptopul sunt printre cele mai bune, caci multi utilizatori au venit la noi cu probleme tastatura laptop: taste desprinse ori nefunctionale.

Indiferent de ce probleme cu notebook-ul aveti, noi va vom sari mereu in ajutor. Astfel ca, nu ezitati sa ne apelati oricand vreti sa va diagnosticam echipamentul si sa va oferim service Toshiba M50D.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.