Probleme tastatura laptop

probleme tastatura laptopDeci sunteti in cautare de solutii rapide si ieftine pentru probleme tastatura laptop? Perfect! caci nu aveti de ce sa va mai faceti griji. PC Laptop realizeaza reparatii de tastaturi si inlocuiri de taste chiar in Bucuresti, iar tarifele noastre sunt printre cele mai mici. Problema cu tastatura laptopului este ca nu poate fi inlocuita la fel de usor ca cea de la un calculator personal obisnuit. Astfel ca, atunci cand se strica, nu puteti pur si simplu sa achizitionati o tastatura noua, ci aveti nevoie de demontarea celei vechi, instalarea celei noi, si de testarea intregului sistem. Noi realizam toate aceste operatiuni si mai mult de atat, caci de multe ori nu trebuie inlocuita intreaga tastatura ci doar o tasta, iar noi putem face si asta. Daca sunteti deci interesati si de serviciile noastre de reparatii laptop, ne puteti gasi la numarul de telefon: 0721.049.875, ori puteti sa ne scrieti in zona de Contact ori de Comentari.

Probleme tastatura laptop

 • Care sunt principalele cauze si solutii pentru probleme tastatura laptop?
  • Poate cel mai des intalnit caz este cele legat de lovirea ori scaparea accidentala a echipamentului. De cele mai multe ori asta poate duce atat la defectiuni interne cat si la afectarea tastaturii. Cea mai buna solutie intr-o astfel de situatie este prevenirea accidentelor, insa exista si varianta in care noi diagnosticam laptopul si decidem impreuna cu voi in privinta unui serviciu de inlocuire taste laptop.
  • Un alt mod prin care tastatura poate fi afectata este acumularea de praf si lichide in spatele tastelor. Pe langa faptul ca ajung sa fie greu de folosit, substantele care se creaza pot manca plasticul care tine tasta in loc. Ca in cazul precedent, inlocuirea tastelor este solutia cea mai buna, acompaniata de curatarea profesionista a intregului laptop.

Indiferent de ce probleme cu notebook-ul aveti, noi va vom sari mereu in ajutor. Astfel ca, nu ezitati sa ne apelati oricand vreti sa va diagnosticam echipamentul si sa gasim solutii pentru probleme tastatura laptop.

5 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Salut! Cat mă costă sa repar tasta J de la un laptop ASUS ROG GL553VE-FY022? Unde vă pot gasi și când?

 2. Cat mar costa sa schimb 3 taste pentru laptop-ul HP 635???

  • Buna ziua,
   va costa 30 ron,
   va asteptam

 3. sunt interesat de o tastatura Toshiba Satelitte C660. Ma intereseaza un pret pentru curatare tastatura sau inlocuire.

  • Buna ziua.

   Oferta noastra este urmatoarea : inlocuire tastatura + curatare si schimbare pasta termica = 200 Ron.

   Tastatura este 155 Ron si are 1 an garantie.
   Iar curatarea este 85 Ron si beneficiati de 3 luni garantie.
   Aveti un discount de 40 ron daca achizitionati ambele servicii.