Arhivare si dezarhivare cu WinRAR

winrarDoriti sa trimiti prin e-mail fisiere mari sau doriti sa economisiti spatiu de depozitare pe calculatorul vostru, pe un suport de stocare extern sau pe orice alt dispozitiv? In acest scop puteti utiliza programul WinRAR care se ocupa de arhivarea, respectiv dezarhivarea documentelor. Daca doriti totusi sa aflati mai multe informatii despre cum functioneaza acest program, sau ce anume face programul WinRAR  sa fie mai bun decat celelalte programe de acest gen, cititi continuarea articolului.

WinRAR – detalii:

Acest program suporta complet documentele cu formate RAR si ZIP, iar arhivele in formate precum CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z le poate dezarhiva. WinRAR reuseste sa realizeze arhive mult mai mici decat celelelate programe din aceasta bransa, de aceea este preferat de multi oameni in favoarea altor programe.

Programul WinRAR ofera o interfata grafica foarte interactiva utilizand mouse-ul si meniurile, precum si bara de comenzi. Acesta este mult mai usor de folosit pentru utilizatori in special datorita faptului ca are o optiune speciala (Wizard) care permite acces instant catre functii de arhivare de baza, utilizand un procedeu simplu de intrebare si raspuns.

WinRAR ofera beneficiul utilizarii AES (Advanced Encryption Standard – Standardul Encriptarii Avansate) cu o cheie de 128 de biti. Acesta suporta fisiere si arhive cu dimensiuni de pana la 8.589 gigabytes. De asemenea, ofera optiunea de a crea arhive SFX (selfextracting archives) si puteti chiar sa reconstruiti arhivele care au fost fizic deteriorate.

Daca veti incerca programul WinRAR veti intelege care este motivul pentru care atata lume il utilizeaza. Este usor de folosit chiar si pentru un utilizator incepator datorita interfatei sale grafice, va ajuta in multe momente cand aveti probleme cu fisiere prea mari si cel mai important este gratuit. Incercati-l deci, deoarece nu veti avea nimic de pierdut.

La PC Laptop ai parte de o diagnosticare gratuita oricand.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.