Instalare Router Wireless

Instalare router wirelessRouter-ul wireless este unul dintre cele mai ingenioase dispozitive create vreodata pentru utilizatorii de internet. De ce? Pentru ca poate oferi acces unui laptop la o retea web, de la o distanta foarte mare, fara a mai fi nevoiti sa mai conectati vreun cablu care sa va incurce. In functie de puterea router-ului wireless, raza de actiune poate sa difere de la cativa metri pana la o arie ce acopera o intreaga cladire. Majoritatea distribuitorilor de internet prin cablu precum RCS/RDS sau Romtelecom nu se ofera sa va ajute cu montarea roter-ului caci puteti oferi si altora internet, fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa plateasca. Insa noi, cei de la PC Laptop, va putem ajuta cu asta caci noi oferim instalare router wireless la domiciliu. Puteti sa ne apelati la numarul de telefon: 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Instalare Router Wireless

 • Cu ce va putem ajuta noi?
  • Desigur, noi vom realiza instalarea in sine a roter-ului ce implica configurarea acestuia cat si testarea pe echipamentele noastre pentru potentiale probleme, cat si pe echipamentele clientului pentru compatibilitate. Testarea implica verificarea semnalului si puterea acestuia, rularea unui program care sa verifice reteaua, cat si diagnosticarea defectiunilor.
  • De asemenea, noi vom mufa cablurile daca situatia cere asta, vom analiza placa de baza ori cea de retea a echipamentului clientului, si vom face diverse sugestii in privinta protectiei retelei si mentinerea unei conexiuni bune.
 • Observatii
  • Inainte de a achizitiona un nou router wireless, este indicat sa discutati cu noi intai de toate, caci nu toate roterele de pe piata sunt eficiente si exista mereu problema de compatibilitate, mai ales daca aveti abonamentul la RCS/RDS.

Pe langa instalare router wireless, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

5 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Bună seara, am cumpărat din Germania un router TP Link AC 1900 Dual Band Model Archer VR900v. Locuiesc în Drumul Taberei. Am abonament de cablu la UPC. Mi-l poate instala şi configura cineva? Cât costă? Multumesc pentru răspuns. Mihai

 2. Vreau sa stiu daca se pot repara 2routere TP-LINK cred ca a fost trnsiune pe retea pt ca primesc curent dar nu transmit unternet???

  • Buna seara,

   v-am raspuns si telefonic si v-am evidentiat faptul ca nu avem o solutie pentru “repararea router-ului”.

   Va recomand sa optati pentru un router nou

 3. V-am sunat la telefonul indicat pe site si binenteles ca nu ati raspuns si nici nu ati sunat inapoi, ca orice ” bun profesionist” .
  Credeti ca sunt ceva sanse sa gasesc pe cineva cu chef de munca , dornic sa-mi instaleze un router la domiciliu si sa-mi ia niste bani pentru asta?
  Si eventual si ceva recomandari???

  • Buna ziua.

   Se poate instala routerul dvs si la domicilu.
   Este indicat sa ne contactati telefonic sau sa ne scrieti un e-mail pe adresa noastra de contact la care sa adaugati un numar de telefon, astfel, colegii nostri va pot contacta in cel mai scurt timp.

   In cazul in care nu v-am raspuns la telefon, se poate datora faptului ca nu ati sunat in timpul programului 10 – 18.

   Va multumim si asteptam telefonul dvs.