Cele mai bune laptopuri ieftine

cele mai bune laptopuri ieftineProbabil ca nu ar mai trebui sa mai punctam faptul ca un laptop este un echipament esential in viata unui tanar, al unui student, al unui angajat, ori al unui utilizator obisnuit. Cu toate acestea, tinem sa va amintim ca, avand un laptop la dispozitie, veti putea aplica pentru joburi mai bune, va veti putea uita la filme, si veti putea naviga pe internet cu usurinta. Astfel ca, ne-am gandit sa creem aceasta lista pentru voi, cu cele mai bune laptopuri ieftine pe care le puteti gasi pe piata. Va vom spune inca de pe acum ca orice laptop ieftin nu va fi îndeajuns de performant incat sa va satisfaca toate dorintele, insa acestea pe care le-am gasit noi vor putea multumi utilizatorul obisnuit. Toate echipamentele pe care le-am selectat pentru voi sunt laptopuri pe care le-am testat si cu care avem foarte multa experienta, caci oferim service laptop Bucuresti, si avem parte de astfel de echipamente zilnic. Daca sunteti interesati si de serviciile noastre de reparatii laptop, ne puteti gasi la numarul de telefon: 0721.049.875, ori puteti sa ne scrieti in zona de Contact ori de Comentari.

Cele mai bune laptopuri ieftine

  • HP ProBook
    • Pentru laptopul ProBook de la HP nu veti fi nevoiti sa scoateti din buzunar mai mult de 1800RON, iar pentru acest pret veti avea parte de un echipament de 15.6 inch, cu un procesor Intel i3 calibrat la 2.4GHz, 4 GB de RAM, si 500 GB spatiu de stocare pe hard disk. Nu uitati ca oferim service laptop HP ProBook.
  • DELL Inspiron
    • Noi va recomandam orice laptop din seria Inspiron de la firma americana DELL. Preturile echipamentelor din aceasta serie pot varia intre 1000 RON si 7000 RON, insa cele ieftine se descurca destul de bine, caci toate sunt echipate cu procesoare rapide si cel putin 4 GB de RAM. Nu uitati ca oferim service Dell Inspiron.
  • Lenovo IdeaPad
    • Acest laptop nu poate fi exclus din nicio lista cu cele mai bune laptopuri ieftine, caci ofera tot ceea ce iti poti dori de la un laptop, fara a depasi bugetul stabilit. La oferta, puteti prinde acest echipament la 1500RON. Nu uitati ca oferim reparatii Lenovo IdeaPad.

Indiferent de ce probleme cu notebook-ul aveti, noi va vom sari mereu in ajutor. Astfel ca, nu ezitati sa ne apelati oricand vreti sa mai cautam si alte exemple pentru lista cu cele mai bune laptopuri ieftine.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.