Ce a lansat Samsung la IFA 2016

Ce a lansat Samsung la IFA 2016

 

Ce a lansat Samsung la IFA 2016 se stie, au fost prevazute din timp si surpriza nu s-a datorat elementelor prezentate ci caracteristicilor acestora. Dupa cum scriam si in articolul „Cu ce ne va uimi IFA 2016”, produsul de baza prezentat de Samsung a fost noul smartwatch Samsung Gear S3, sub deviza: „Timeless outside. Revolutionary inside”. Traducerea nu spune mai nimic, intr-o interpretare personala ar suna asa: „In afara timpul s-a oprit. (R)evolutia se gaseste in interior”, facandu-se aluzie la designul clasic, de ceas banal si „antic”, in interior fiind implementate toate „instrumentele” moderne de masurare, altele decat ale timpului, cum ar fi barometrul, accelerometrul, altimetrul, giroscop-ul, senzor pentru bataile inimii dar si  GPS, NFC, MFT, Wi-Fi, Bluetooth

Ce a lansat Samsung la IFA 2016 - Samsung Gear 3

Ce a lansat Samsung la IFA 2016 – Samsung Gear 3 (click pe imagine)

Si asta nu e tot! :) Dupa cum spune sloganul, inauntru e revolutie: procesorul este un dual core Exynos 7270 tactat la 1 GHz, langa un RAM de 768 MB si o memorie interna de 4 GB, mai este si un modem LTE, un difuzor si un microfon, intr-o carcasa cu diagonala 4,6 cm. Care are un display de 1,3” (aproximativ 3,3 cm.) si o rezolutie de 360 x 360 pixeli.

Ce a lansat Samsung la IFA 2016 - Samsung Gear 3

Ce a lansat Samsung la IFA 2016 – Samsung Gear 3

Un alt element de mare importanta pentru categoria de utilizatori „calatori”, este suportul pentru incarcarea wireless. Ceasul mai are si certificare IP 68, care confera rezistenta la patrunderea apei, dar producatorul nu recomanda folosirea acestuia cand se practica inotul sau scufundarile.

O surpriza pe care o ofera Samsung Gear S3 este utilizarea sistemului de operare Tizen in locul lui Android Wear! De asemenea, integreaza o aplicatie – BMW Mobility Companion – care permite acestui ceas ultra-destept sa „comunice” cu automobilele si sa blocheze sau sa deblocheze portierele ori chiar sa verifice cat combustibil mai este in rezervor!

Doar o singura informatie nu este inca disponibila, ba nu, doua: pretul si data cand va putea fi gasit in magazine, dar se previzioneaza ca este foarte posibil sa fie pus la dispozitia publicului cumparator cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru a fi un cadou de top!

Ca sa urmam aceeasi ordine, maine vom vedea ”Ce a lansat Sony la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.