Cu ce ne va uimi IFA 2016

Cu ce ne va uimi IFA 2016

 

Cu ce ne va uimi IFA 2016

Cu ce ne va uimi IFA 2016

Cu ce ne va uimi IFA 2016 este o intrebare care se gaseste pe buzele tuturor celor interesati de domeniul acesta al tehnicii si tehnologiei, aceasta expozitie – show, a doua ca importanta in lume, dupa CES, fiind indeobste dominata de noutati din categoria televizoarelor, chiar daca in precedenta expunere, din anul trecut, s-a vazut si simtit un aflux de telefoane „destepte” de la Samsung, Huawei sau Motorola.

„Defy Expectation” – Sfideaza asteptarile” este sloganul acestui grandios eveniment organizat la Berlin intre 2 si 7 septembrie 2016. Conferintele de presa care preced deschiderea oficiala a evenimentului au scos la iveala o serie de noutati care incita pe orice pasionat sa nu rateze aceasta prezentare anuala, mai ales ca se produce in mijlocul Europei! Dar… sa vedem ce se intrevede a fi, cu ce ne va uimi IFA 2016.

Samsung. A fost un an bun pentru Samsung, care abia a lansat Galaxy Note 7. Dar anul 2016 nu s-a terminat pentru Samsung, care a planificat doua evenimente surpriza la acest IFA 2016, evenimente despre care – daca nu va fi o surpriza la surpriza – se stie cam care vor fi. Primul este, dupa lansarea, anul trecut, al SmartWatch S2 Gear, urmasul acestuia, la conferinta de presa sugerandu-se destul de intens prezentarea a doua noi modele. Asta dupa ce, cu o zi inainte, chiar mai putin subtil, s-a sugerat ca „se va vorbi despre 3” (Talk about 3) si „Gear”, urmata de „a timely innovation” (o inovatie in timp util) care ar putea sau nu permite anuntarea lui Gear S3, in acest mod strecurand o nesiguranta pentru a oferi o surpriza. Sunt indicii ca Samsung va putea anunta chiar mai multe variante de SmartWatch, cum ar fi Gear S3 Classic, Gear S3 Explorer si Gear S3 Frontier, care acum sunt in lucru. Al doilea produs surpriza ar putea fi Galaxy Tab S3, care va avea calitati asemanatoare cu Galaxy Tab S2, cu unele „mici” imbunatatiri importante. Tableta are menirea – dupa cum a spus Samsung – de a sprijini Galaxy Note 7 care, desi a ajuns pe piata americana la mijlocul lui august, in Europa, respectiv in Marea Britanie, va ajunge in septembrie.

In urmatorul articol, cel de maine, vom vedea „ Ce aduce nou Sony la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.