Informatii despre Skype

skypeCe este Skype? Este un program care va permite sa realizati atat apeluri telefonice cat si apeluri video. Suna interesant, nu-i asa? Inca nu ati auzit partea cea mai buna. Acest program se downloadeaza gratuit si la fel sunt apelurile pe care le realizati prin intermediul conexiunii la internet. Va invit sa cititi acest articol pentru a afla mai multe informatii despre Skype si despre ce puteti face cu acesta.

Ce puteti face prin Skype:

Doriti sa sunati pe cineva in strainatate? Apelurile realizate de pe telefonul fix pot fi destul de costisitoare. Nici nu mai spun de cele facute de pe telefonul mobil. Cu Skype puteti suna gratuit atata timp cat sunteti conectat la o retea de internet si interlocutorul dumneavoastra la fel. Puteti realiza si apeluri pe numele de telefon fix sau mobil cu conditia sa aveti niste bani pusi in contul de Skype. Dar chiar si asa, costurile sunt reduse considerabil.

In plus, prin intermediul acestui program puteti realiza si apeluri video de foarte buna calitate sau chiar conferinte. Fie ca e vorba de afaceri sau doar de o conversatie cu mai mult prieteni, Skype-ul va sta mereu la dispozitie.

Poate sunteti intr-un loc aglomerat si nu puteti vorbi? In acest caz puteti utiliza chat-ul pe care Skype vi-l pune la dispozitie. Sau daca doriti sa vorbiti cu mai multe persoane simultan, puteti realiza o conferinta si pe chat. Tot aici aveti parte si de o serie de emoticoane pentru a transforma conversatii in unele mai vesele si mai speciale. De asemenea, prin intermediul acestui program puteti trimite documente interlocutorului dumneavoastra.

Astfel ca, prin intermediul programului Skype, puteti realiza apeluri telefonice sau video catre persoane care se afla la mare distanta fara a cheltui niciun ban. In cazul in care aveti rude sau prieteni in straintate, sau chiar si atunci cand aveti de discutat cu parteneri de afaceri care se afla in alte tari, puteti sa-i sunati prin Skype si sa va bucurati de optiunile pe care le ofera acesta.

Puteti veni oricand la sediul nostru pentru o diagnosticare gratuita, astfel incat sa va puteti da seama de starea laptopului vostru, si pentru a afla daca aveti driverele necesare astfel incat sa puteti folosi Skype la potential maxim.

Cititi si celelalte articole pe care le-am scris noi, ce de la PC Laptop, pentru a afla cum sa aveti grija de laptopul vostru, cat si alte informatii care va vor ajuta sa il intelegeti mai bine.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.