Reparare Display – Detalii si Indicatii

reparare displayCe este de facut atunci cand aveti probleme cu displayul laptopului? Adesea se intampla ca utilizatorii de laptopuri sa zgarie displayul lapotpului, sau sa scape echipamentul si ecranul sa se crape, iar in astfel de cazuri toti sunt in cautare de reparare display sau inlocuire display laptop. Insa care sunt pasii ce trebuiesc urmati in aceste situatii si care sunt cauzele principale ce pot duce la un display cu probleme. La aceasta intrebare va sarim noi in ajutor, cei de la PC Laptop, si vom incerca sa va oferim cat mai multe detalii si indicatii ajutatoare in cat mai putine cuvinte astfel incat sa intelegeti ce este de facut.

Reparare display – Pasi:

 • Primul lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand observati ca displayul laptopului pare sa aiba probleme, este sa nu va panicati sau sa luati vreo actiune ce poate duce la mai multe probleme. Astfel ca, noi va sugeram sa lasati laptopul in starea in care este si sa veniti cu acesta la sediul nostru cat sa va oferim o diagnosticare gratuita, prin care sa ne putem da seama atat noi cat si voi de starea laptopului cat si de posibilele solutii.
 • Al doilea pas ce trebuie urmat este sa va ganditi de la ce ar fi putut sa apara problema astfel incat sa stim ce sa cautam. Daca aveti displayul spart atunci este clar ca unica solutie este inlocuirea acestuia. Daca displayul este doar zgariat, atunci putem rezolva aceasta problema folosind diverse substante. Daca displayul laptopului nu se schimba atunci cand porniti echipamentul atunci poate fi o problema pe partea de software (placa video, placa de baza). Daca ecranul laptopului afiseaza dungi drepte de diverse culori, atunci sunt sanse ca un lichid sa fi ajuns in spatele displayului.
 • Ultimul pas ar fi sa ne contactati. Puteti sa ne gasiti la numarul de telefon 0721.049.875, sau puteti sa ne trimiteti un mesaj in zona de Contact, ori sa ne puneti o intrebare legata de reparare display in zona de Comentarii.

9 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Am si eu cateva linii orizontale negre, care se tot lungesc, ieri erau de 1 cm iar azi, cea mai mare e de aproape 10, iar celalalte de sub ea sunt mai micute. Ce-ar putea fi chestia asta? Multumesc.Laptopul este Toshiba Satelite C-55-1e4

 2. Bună ziua. Am un laptop SAMSUNG. Are ecranul crăpat . Sunt doua dungi negre pe ecran. Se poate repara și cam cât costa? Mulțumesc anticipat.

  • Buna ziua !
   Se poate schimba cu totul,iar cost ul este in functie de model ul display cu care vine lapt dvs!
   Va asteptam

 3. Buna ziua.
  Am un laptop Dell Inspiron 3521. Am observat de un timp ca acesta arata niste dungi verticale roz, impreuna cu arderea culorii albe. Ca sa dispara si ecranul sa revina la normal trebuie sa il pun in anumite pozitii. nu se intampla asta decat cand intru deja in windows.
  Ce se poate face?
  Multumesc

  • Buna seara,
   in cazul dvs aveti o problema hardware, iar solutie se poate remedia doar la un service.
   Ca si defectiuni pot fi urmatoarele 3 posibiltiati: ecranul, cablul video sau placa video

 4. Am un monitor EIZO FlexScan EV2436W si dupa ce am fost cu el intr-o alta locatie de sarbatori, am observat ca pe ecranul negru de la boot-area windowsului a aparut o pata albastru inchis cu un diametru de 5 cm chiar in centru, banuiesc ca de la condens, pata care dupa ce se incarca sistemul de operare nu se mai observa. Am incercat sa vad filme mai inunecate si tot nu am observat acea pata care se vede doar pe ecranul de la pornire. Ce se poate face in acest caz? Multumesc

  • Buna seara,

   din pacate lichidele au patruns intre foliile (straturile) ecranului, motiv pentru care nu aveti solutii de remediere.

 5. la un laptop HP ENVY 17 3 D coltul din dreapta sus este mai intunecat ca si cum LED-urile din spate ar fi deconectate . se poate face ceva ? Mentionez ca display-ul este 3 D.Multumesc.

  • Buna seara,
   probabil ca s-au ars led-urile din spatele ecranului (in electronica ecranului), lucru care nu se poate remedia decat prin inlocuirea ecranului.

   Un astfel de ecran se ridica la un cost de circa 800-100 ron