TU personal poti fi mai rapid?

TU personal poti fi mai rapid?

 

TU personal poti fi mai rapid? Desigur! Sunt 69 de posibilitati de a obtine o viteza sporita la lucrul cu computerul, care pot fi usor memorate, nu necesita cunostinte speciale si nici nu trebuie sa faci oarece cursuri pentru a le cunoaste, este de ajuns sa intri si sa citesti despre asta pe PC Laptop, sectiune „Blog”. Acolo vei afla si multe alte lucruri interesante, vei gasi raspunsuri la intrebari (unele la care nici macar nu te-ai gandit), si tot acolo vei putea pune intrebari ori face sugestii despre ce anume ai vrea sa citesti pe Blog.

TU personal poti fi mai rapid? - combinatii de taste

TU personal poti fi mai rapid? – combinatii de taste

Cifra 69, fara indoiala, v-a adus zambetul pe buze multora dintre voi, insa e doar o coincidenta! Pur si simplu atatea combinatii de tastatura cunosc, pentru ca despre asta este vorba, despre combinatii de taste, care, apasate, singure sau simultan, inlocuiesc mai multe clik-uri de mouse si deschideri de ferestre, uneori. Pentru o mai buna asimilare, le-am grupat in mai multe domenii de utilizare si anume: browsere (pentru ca „navigarea” pe NET este una din „ocupatiile” cele mai des intalnite), Gmail (pentru ca dupa navigare urmeaza citirea e-mail-urilor, iar Gmail de la Google este cel mai utilizat), lucrul in MS Office si anume Word si Excel si… insusi Windows-ul, care are si el scurtaturile lui!

Dintre browsere, Google Chrome este (daca excludem Edge, din Windows 10) cel mai rapid si cel mai utilizat, asa ca vom incepe cu el si vom vedea 22 de posibilitati de a „lucra” inca mai rapid cu el:

TU personal poti fi mai rapid? - combinatii de taste

TU personal poti fi mai rapid? – combinatii de taste

Despre celelalte combinatii de taste, din celelalte categorii, vom discuta in articolul de maine, intitulat „Modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.