Modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows

Modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows

 

Modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows sunt destul de multe dar nu toate sunt folositoare utilizatorului obisnuit, care mai mult „navigheaza” pe „Net”, isi verifica si citeste e-mail-urile si mai lucreaza cate ceva in MS Office.

Modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows - Combinatii cu tasta Win

Modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows – Combinatii cu tasta Win

Utilitatea lor cred ca nu mai trebuie sa o amintesc, interactiunea rapida cu o serie de functii avansate care, in mod obisnuit, trebuie accesate dupa multe click-uri pe butoane si meniuri este doar una si ar fi suficienta pentru a motiva invatarea catorva „scurtaturi”, executate de la tastatura in loc de manevrarea febrila o unui mouse… Ele sunt insa mult mai multe, incepand cu o eficienta mult mai ridicata, timp pierdut mai putin, stres minimizat, datorita constientizarii vitezei sporite de lucru etc.

In acest acest articol vom vedea ce modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows sunt mai uzuale, care corespund mai bine necesitatilor noastre si care mai putin. Sa vedem:

Modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows

Modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows

Pentru a nu depasi nivelul de saturatie si sa ajungem la plictiseala si ne-insusire a noilor informatii, ne vom opri aici cu descrierea acestor modalitati de executare rapida a comenzilor in Windows, si vom continua maine, in articolul urmator: „Comenzi rapide executate de la tastatura

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.