Televizorul Samsung KS 9800 prezentat la IFA 2016

Televizorul Samsung KS 9800 prezentat la IFA 2016

 

Televizorul Samsung KS 9800 prezentat la IFA 2016 este un televizor cu totul deosebit de toate celelalte, pentru ca este realizat utilizand o alta tehnologie, de mare viitor: tehnologia Quantum Dot. Samsung este singurul producator de astfel de televizoare, care concureaza cu succes televizoarele construite pe baza tehnologiei OLED.

Televizorul Samsung KS 9800 prezentat la IFA 2016

Televizorul Samsung KS 9800 prezentat la IFA 2016

Televizorul Samsung KS 9800 prezentat la IFA 2016 are o diagonala de 88”, si ofera aceeasi calitate superioara a imaginii ca si celelalte televizoare Samsung SUHD. Gama de televizoare SUHD in tehnologie Quantum Dot acopera un domeniu foarte mare de dimensiuni, incepand de la 43” (110 cm.) si mergand pana la 88” (220 cm.)! aceste dimeniuni confirmand flexibilitatea acestei tehnologii in privinta marimii ecranelor. De asemenea, Samsung a anuntat si un monitor cu ecran curb, realizat tot in tehnologie Quantum Dot, CF791, cu ecran ultra wide QHD de 34”, precum si un monitor pentru jocuri, CFG70, cu un timp de raspuns de numai 1 milisecunda si cu o rata de improspatare de 144 Hz.

Jason Hartlove, presedintele si CEO-ul uneia dintre principalele autoritati de reglementare a acestei tehnologii, Quantum Dot (punte cuantice), Nanosys, a afirmat ca tehnologia Quantum Dot este cea mai stabila si sigura materie de pe glob, ofera posibilitatea obtinerii unor performante de varf, are o durta de viata foarte mare si este prietenoasa cu mediul.

Samsung, singurul producator de display-uri in tehnologie Quantum Dot fara cadmiu, avand in vedere cele enuntate mai sus si avand incredere totala in viitorul si calitatea produselor executate in aceasta tehnologie, a acordat, pentru inceput, o garantie de 10 ani pentru televizoarele SUHD Samsung.

Pentru utilizatorii „casnici”, Samsung a prezentat gama de produse Samsung Wireless Audio 360, precum si sound-bar-ul HW – K950, care inglobeaza o tehnologie care permite crearea unui sunet cinematic multidimensional – Dolby Atmos. Astfel, se poate realiza foarte usor un eco-sistem care sa includa un televizor SUHD, un player Blue-ray UHD, un sistem de sunet performant, care sa redea continut HDR, facand din Samsung unicul producator care poate sa ofere o experienta 4k fascinanta si completa.

Controlul tuturor dispozitivelor se va putea face cu noua telecomanda realizata de Samsung – Samsung Smart Remote – care detecteaza automat toate dispozitivele externe conectate la televizor si ofera utilizatorului posibilitatea de a le controla, pe rand, pe toate, cu aceeasi telecomanda.

In urmatorul articol vom vedea „Contributia Samsung la imbunatatirea vietii”.

 

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.