Electrocasnice Panasonic la IFA 2016

Electrocasnice Panasonic la IFA 2016

 

Electrocasnice Panasonic la IFA 2016: mixer de mare viteza Panasonic MX – ZX 1800, robot de bucatarie Panasonic MK – F800, storcator de fructe si legume Panasonic MJ – L500, toate venind in intampinarea nevoii omului de a avea o alimentatie sanatoasa, realizata intr-un timp cat mai scurt!

Panasonic European Product Marketing Manager – Robin Ferraby – spune: „Tendința actuală de transformare a gătirii alimentelor proaspete într-o alegere foarte valoroasă pentru un stil de viață sănătos ne-a îndemnat să dezvoltăm gama Experience Fresh (Savurează prospețimea), de care suntem foarte mândri. Consumatorul modern are o abordare socială sănătoasă, durabilă, tot mai atentă în ceea ce privește experiența culinară – iar așteptările sale vor continua să devină din ce în ce mai complexe, făcând alegeri în funcție de categorii, pe măsură ce își construiește viziunea pentru hrana de acasă. Filosofia noastră este să oferim produse care îndeplinesc nevoile noului său stil de viață; exact ceea ce face această gamă”.

 

Electrocasnice Panasonic la IFA 2016 - Mixerul Panasonic MX-ZX1800

Electrocasnice Panasonic la IFA 2016 – Mixerul Panasonic MX-ZX1800

MX – ZX 1800 – mixerul de mare viteza – este un dispozitiv deosebit de performant, putand chiar strivi gheata, in afara de functionalitatile obisnuite ale unui mixer, de a face pure de fructe sau de a taia legume. Cu ajutorul lui, se pot prepara in cateva secunde sortimente de mancare pline de substante nutritive care, evident, imbunatatesc, pe langa sanatate si starea de spirit. Mixerul are 6 lame din hotel inox alimentar, de calitate superioara, aranjate in doua straturi, primul cu 3 lame cu muchii netede, ascutite, pentru taierea primara, in celalalt fiind alte 3 care au muchii zimtate, pentru a obtine o taiere foarte fina. Se pot selecta 6 moduri de functionare, penrtu obtinerea unor rezultate optime dorite si are un accesoriu pentru gheata care asigura utilizatorul ca bauturile vor ramane reci pana in clipa cand vor fi servite.

 

Electrocasnice Panasonic la IFA 2016 - Robotul de bucatarie Panasonic MK-F800

Electrocasnice Panasonic la IFA 2016 – Robotul de bucatarie Panasonic MK-F800

Robotul de bucatarie MK – F800 acopera toata gama de operatii care se executa, in mod obisnuit, in bucatarie, de la simpla procesare a alimentelor pana la gatirea completa a lor. Cu acest robot in dotare, veti economisi mult timp, va veti schimba in bine stilul de viata si veti obtine alimente de cea mai inalta calitate, evident, daca si ingredientele sunt la acelas nivel! Este un robot de precizie ridicata, cu care se pot prepara nu numai alimente de baza ci si deserturi sau bauturi.

 

Electrocasnice Panasonic la IFA 2016 - Storcatorul de fructe MJ-L500

Electrocasnice Panasonic la IFA 2016 – Storcatorul de fructe MJ-L500

Daca tot am ajuns la capitolul „bauturi”, storcatorul Panasonic MJ – L500 este exact ceea ce ne trebuie pentru prepararea unor bauturi sanatoase, numai bune pentru o cura de detoxifiere, spre exemplu! Spre deosebire de storcatoarele obisnuite, de mare viteza, acesta are un motor puternic, functionanad cu o viteza de rotatie mica si prezeaza puternic, la rece, ingredientele, fara sa le taie si fara sa le expuna la caldura si aer. Sucul obtinut este cat se poate se natural si plin de substante nutritive, aparatul ne-separand pulpa fructului de licid. Pofta buna! :)

 

 

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.