Contributia Samsung la imbunatatirea vietii

Contributia Samsung la imbunatatirea vietii

 

Contributia Samsung la imbunatatirea vietii, inclusiv a vietii comunitatii europene, este de notorietate, la IFA 2016 continuandu-se aceasta implicare, dupa cum mentiona si David Lowes – Chief Marketing Officer la Samsung Electronics Europa: „La IFA 2016, ne-am dorit sa aratam comunitatii eruropene felul in care redefinim experienta Samsung, pentru toti consumatorii si partenerii nostri, prin toate gamele noastre de produse, de la televizoare si sisteme audio, pana la electrocasnice. Toate produsele dezvoltate de Samsung au la baza determinarea noastra de a imbunatati vietile utilizatorilor, prin tehnologie inovatoare, bazata pe o intelegere clara a ceea ce isi doresc si au nevoie consumatorii”.

Prezenta Samsung in Europa se materializeaza prin infiintarea a 14.000 locuri de munca, pentru tot atatia oameni care au nevoie de o slujba, in 34 de tari! Si nu numai atat! Telefoane Samsung au 7 din 10 familii, iar la televizoarele Samsung se uita una din trei familii.

 

Contributia Samsung la imbunatatirea vietii - Imprimanta MakerBot

Contributia Samsung la imbunatatirea vietii – Imprimanta MakerBot

Samsung are intentia marturisita si chiar materializata de a investi in continuare in Europa, astfel incat a incheiat un parteneriat cu firma MakerBot, care este cel mai mare producator de imprimante 3D, in ideea de a dota, in cinci tari europene, muzeele si scolile cu acest tip de instrument al viitorului, pentru a invata, in primul rand pe profesori, apoi pe elevi, pentru utilizarea acestei tehnologii. MakerBot are peste 100.000 de imprimante raspandite pe intregul glob, astfel incat formeaza cea mai mare comunitate de utilizatori a instrumentelor de acest tip.

Contributia Samsung la imbunatatirea vietii comporta si o alta promisiune pe care Samsung a facut-o cu ceva timp inainte, ca parte din „Coalitia Europeana pentru Joburi Digitale”, ca va sustine 400.000 de tineri, se realizeaza pana la sfarsitul anului 2016, deci cu trei ani inainte de termenul promis!

 

Despre un alt angajament al Samsung Electronics Co., Ltd vom discuta in articolul de maine: „Redefinirea experientei utilizatorilor de electrocasnice”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.