Televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016

Televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016

 

Televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016, parte din „completul electro-casnic” Signature, este si el, cum altfel, cat se poate de deosebit, facand parte din gama „Ultra Premium”. Chiar daca prima aparitie a avut-o la CES 2016, televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016 (LG SIGNATURE OLED 4K HDR Smart TV – 65” / 77”) este / a ramas varful de gama al acestei prestigioase firme.

Firma coreeana a tinut sa impresioneze inca de la intrarea in stand, aceasta facandu-se printr-un tunel de 216 televizoare OLED cu ecran de 55” curbat, de 15 m. lungime, 7,4 m. latime si 5 m. inaltime, pe care a fost proiectata o calatorie spre Calea lactee, iar apoi o plimbare printre meduze si balene. Senzatia – spun cei care au trait aceasta experienta – este unica si inimaginabila, trebuie sa o traiesti, nu se poate exprima prin intermediul cuvintelor! Senzatia aceasta coplesitoar a fost data de culorile saturate, contrastul perfect, negrul absolut, cei aproape 448 milioane de pixeli luminand puternic tunelul. Se pare ca nu poti trece prin el fara sa tii gura cascata macar un sfert de ora! :)

Televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016

Televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016

Televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016 este deja prezent in magazinele din Romania (la evoMAG.ro il gasiti la aprox. 27.500 lei, varianta de 65” – LG OLED 65G6V), are un design deosebit, rama de sticla din jurul ecranului, la care se adauga o grosime de numai  0,1” (mai exact 2,57 mm.) lasa impresia ca acesta pluteste! Coreenii numesc acest stil „picture – on – glass” (pictura / imagine pe sticla). Calitatea imaginii, 4 K (3840 x 2160 pixeli), este nemipomenita, cele peste 1 miliard de culori pe care le poate reda, impreuna cu cel mai adanc negru si cu cel mai puternic contrast asigura o acuratete neatinsa de nici un alt televizor pana acum. Mai mult, tehnologiile incluse (daca le-as mentiona pe toate ar umple o jumatate de pagina), asigura si o miscare cat se poate de fluida, indiferent de viteza imaginii, tehnologia HDR contribuind din plin la aceasta, televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016 fiind compatibil atat cu standardul HDR 10 cat si cu standardul Dolby Vision HDR.

Pentru ca acest standard este foarte important pentru obtinerea celei mai inalte calitati a imaginii unui televizor, indeosebi a celor OLED, in urmatorul articol vom discuta despre „Tehnologia HDR utilizata la televizoarele LG OLED”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.