Telefon ASUS cu memorie imensa

Telefon ASUS cu memorie imensa

 

– este vorba de ASUS ZenFone 2 Deluxe, are o memorie imensa in care poti sa-ti muti toata colectia de melodii sau chiar filme ori sa instalezi o gramada de programele utile sau inutile si nu vei mai avea emotii ca se termina memoria – 256 GB. Producatorii din Taiwan continua, cu aceasta serie de telefoane, sa faca valuri, alte imbunatatiri ale acestuia tinand de design: are o carcasa frumoasa care este texturata si imita fetele unui diamant. Pacat ca a fost lansat, deocamdata, numai in Brazila si nu s-a anuntat deloc daca sic and va beneficia de el si restul lumii… Pretul este iarasi unul socant – numai 350 $ (da, $ nu Euro!) avand in vedere sepecificatiile, pe care le vom trece in revista mai jos, pentru a ne justifica afirmatia de mai sus!

Telefon ASUS cu memorie imensa

Telefon ASUS cu memorie imensa

In primul rand ecranul, care este de 5,5” si o rezolutie de 1920×1080, protejat cu Corning Gorilla Glass 3, , iti ofera un sentiment deosebit pentru ca tot ce vezi pe el este mare, luminos, are unghiuri de vizibilitate imbunatatite, ca si intregul aspect, de altfel. Intrucat este foarte subtire, este elegant si iti da un sentiment unic de obiect “premium”. Ca o noutate extrem de utila pentru tineri, pe spatele aparatului se afla un buton care, in afara de reglajul volumului mai are si functia de a capta auto-fotografii (selfie-uri).

Pentru acestea din urma exista camera frontala de 5 MP cu ajutorul careia se pot face si apeluri video iar cea din spate este de 13 MP, cu autofocus si blitz, cu care se pot face poze extreme de clare chiar si pe timp de noapte sau lumina scazuta, fara blitz datorita modulului Light Low..

Puterea de procesare foarte mare a procesorului Quad Core Atom la 2,3 GHz este absolut suficienta pentru vizualizarea de clipuri video sau chiar filme, gara intreruperi sau lag-uri! Mai mult, se pot juca si jocuri destul de complexe, ca sa nu mai vorbim de navigarea pe internet. Daca am ajuns la capitolul internet, trebuie sa stiti ca are in dotare tehnologie Bluetooth 4.0, wireless a/b/g/n/ac si retele 2G, 3G si 4G.

Interfata cu utilizatorul este si ea imbunatatita fata de sistemul standard Android (in cazul de fata varianta 5.0 – Lollitop), avand peste 200 de functii si actualizari noi.

Atentie la baterie: este de 3000 mAh si este Li-Po (Litiu-Polymer), deci nu trebuie lasata niciodata sa se descarce de tot, altfel existand riscul de a nu o mai putea incarca din nou la capacitate maxima!

Alte caracteristici ale acestui telefon ASUS cu memorie imensa, in afara de faptul ca este de culoare rosie: are NFC, E-compass, Gyroscope, G-senzor, senzor de lumina ambientala, senzor de proximitate si… este si Dual Sim Dual Active, al doilea sim fiind 2G.

 

La noi, in Romania, puteti gasi varianta cu numai 32 GB memorie, la aproximativ 1500 lei.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.