Tastaturi bune si scumpe pentru gaming

Tastaturi bune si scumpe pentru gaming

 

Tastaturi bune si scumpe pentru gaming exista si in magazinele noastre, dar trebuie, de la inceput, precizat ca si acestea sunt supuse acelorasi aprecieri subiective, ceea ce le confera o suprematie relativa fata de celelalte produse de gen.

Tastaturi bune si scumpe pentru gaming - Tastatura MAD CATZ S.t.r.i.k.e. 7

Tastaturi bune si scumpe pentru gaming – Tastatura MAD CATZ S.t.r.i.k.e. 7

Deci, nu vom spune „cea mai buna tastatura pentru gaming” ci „una dintre cele mai bune tastaturi pentru gaming” existente pe piata de profil este MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 7, pe care o gasiti la AV SOUND COMPANY SRL cu pretul de 1.290,60 lei, la PCGarage cu 1.315,99 lei iar la evoMAG cu 1367,00 lei. Atentie! Driverele, precum si software aditional, nu le veti primi odata cu achizitionarea tastaturii, ci va trebui sa le descarcati personal de pe site-ul producatorului: http://www.madcatz.com, dar nu inainte de a selecta sistemul de operare de care dispuneti si varianta / modelul de tastatura pe care l-ati achizitionat.

Tastatura are mai multe puncte forte – lucru evident la acest nivel de pret – dintre care cele mai importante sunt:

–          are design modular, cele 5 module putand fi schimbate dupa dorinta:

  • ecran TFT – LCD VENOM, touchscreen, cu ajutorul caruia se pot stabili functiile tastaturii, functii necesare in joc (volum, balans…);
  • tastatura propriu – zisa, de dimensiuni mici, care ofera spatiu suplimentar pentru mouse, taste cursor si WASD – care se pot monta dupa dorinta si care sunt de trei feluri: standard, rubber – edged si contoured. Tastatura dispune de iluminare cu 16 milioane de culori (RGB) si de taste laser – etched;
  • NumPad, care poate fi utilizat montat sau lasat liber, cablurile pentru acest tip de utilizare fiind incluse in set;
  • Function strip. Exista patru butoane cu care se pot programa macrouri, care, adunate cu cele de la modulul Venom, se ajunge la cifra de 24, iar daca avem in vedere si cele trei moduri de functionare, rezulta 72 de macrouri care se pot programa;
  • PalmRest activ care contine doua module WristRest,care au thumb wheel si un buton incluse si inaltime ajustabila.

–          Tastatura are un nivel de configurare nemai intalnit la alte tastaturi: marime, culoare, confort, sunet si programare macrouri;

–          Tastele au o membrana deosebita care simuleaza tastele mecanice, ins afara sa  faca un zgomot prea mare;

–          Este utilizabila pentru orice tip de joc, de la RTS si RPG la FPS, MOBA si MMO.

–          Are sasiu metalic, ceea ce ii confera o rezistenta si o stabilitate deosebita;

–          Functiune TeamSpeak inclusa, dupa ce se porneste aplicatia, se poate verifica pe ecran componenta echipei, cine este ON si cine nu, se poate alege camera de joc ori controla volumul sunetului pe chat, direct din joc.

Dupa cum vedeti, aceasta tastatura este, ea insasi, un mic computer care poate fi programat sa execute niste actiuni / activitati fara interventia utilizatorului sau la o inerventie foarte simpla, cum este apasarea unei taste.

Daca insa nu sunteti un gamer „inrait” si nu o utilizati la adevarata ei capacitate, e mai bine sa va orientati spre una mai ieftina! Joc placut!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.