Cele mai bune si scumpe tastaturi

Cele mai bune si scumpe tastaturi

 

Cele mai bune si scumpe tastaturi nu exista! Aceasta categorie, pur si simplu nu exista! Adica, vreau sa spun ca cele mai bune tastaturi nu sunt, in acelasi timp cele mai scumpe, dupa cum nici cele mai scumpe tastaturi nu sunt cele mai bune. In schimb, exista tastaturi foarte bune, care sunt si foarte scumpe, dar nu sunt „cele mai…”! Acum, daca vrem sa despicam firul in patru, nici „cea mai buna tastatura” nu exista, daca privim din punctul de vedere al utilitatii „universale”, asta insemnand ca nu exista o tastatura „buna la toate”, insa exista cea mai buna tastatura pentru gaming, cea mai buna tastatura pentru proiectare sau editare sau pentru a compune muzica!

Dar, la modul general vorbind, putem evidentia niste tastaturi deosebite, atat ca performante cat si ca pret, fara a avea certitudinea – si datorita evolutiei rapide in domeniul IT – ca este, intr-adevar, cea mai buna sau cea mai scumpa.

Cele mai bune si scumpe tastaturi - Happy Hacking Keyboard HP Japan

Cele mai bune si scumpe tastaturi – Happy Hacking Keyboard HP Japan

Ca si in cazul laptopurilor, cele mai scumpe tastaturi nu sunt cele mai performante intrucat pretul reprezinta nu caracteristicile tehnice, performantele, care va sa zica, ci cantitatea de metale ptetioase sau pietre pretioase inglobata in ea. Cea mai scumpa tastatura nu face exceptie, este o tastatura cat se poate de obisnuita (vezi foto), dar care este acoperita cu o solutie deosebita si cu pudra de aur, ceea ce ii ridica pretul la aproximativ 4.400$! Tastatura este realizata de firma japoneza PFU Ltd. Si se numeste Happy Keyboard HP Japan.

Cele mai bune si scumpe tastaturi - Tastatura Keyboardio

Cele mai bune si scumpe tastaturi – Tastatura Keyboardio

Una dintre cele mai bune si scumpe tastaturi, buna pentru lucrari cat de cat obisnuite, cum ar fi redactarea de texte / tehnoredactarea, lucrari comune de birou, dar care cer o productivitate foarte ridicata, peste media unui utilizator normal, la nivel profesional deci, este Keyboardio (vezi foto). Are o forma destul de ciudata, dar producatorii garanteaza ca veti avea o experienta si o eficienta deosebita cu ea, fiind ergonomica si ca va asigura o pozitie corecta, confortabila sichiar foarte odihnitoare a degetelor pe taste. Insesi tastele au o curbura bine calculata pentru a primi cat mai delicat degetul la apasare! Contactoarele utilizate pentru fiecare tasta au o precizie ridicata si emit un sunet / clinchet placut la actionare. Pretul cel mai mic este al tastaturii confectionate din lemn de artar, iar varianta scumpa, care urca la aproximativ 1.000$ va fi din lemn de mahon. In magazine, insa, s-ar putea sa ajunga cu un pret semnificativ majorat. Daca va intereseaza, puteti face o pre-comanda pe site-ul kickstarter.com.

In urmatorul articol vom vedea una dintre cele mai bune si scumpe tastaturi, de data asta pentru jocuri, deci una practica, pe care o puteti gasi si in magazinele de specialitate de la noi: „Tastaturi bune si scumpe pentru gaming”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.