Stii cum sa cauti cu Google?

Stii cum sa cauti cu Google?

 

Stii cum sa cauti cu Google? Foarte multi utilizatori vor raspunde fara ezitare „Da”, dar 96% dintre acestia nu stiu ca nu stiu! Milioane de utilizatori cauta, zilnic, informatii pe Google, dar 96% dintre acestia nu stiu sa caute cu adevarat, ei utilizand doar un numar foarte mic de functii, acelea elementare! Din acest motiv, cred ca nu este lipsit de interes sa vedem ce stiu 4% dintre utilizatori si ce nu stiu ceilalti: cum se cauta o informatie in Google, asa incat sa ai cele mai mari sanse de a o gasi, si mai ales de a o gasi in timp util, fara sa pierzi, zadarnic, ore in sir. Deci, daca vrei sa stii cum sa cauti cu Google, citeste cu atentie randurile de mai jos.

Stii cum sa cauti cu Google

Stii cum sa cauti cu Google?

Cum sa cauti cu Google un cuvant, este simplu, asta fac toti cei ce cauta o informatie cu Google. Tasteaza un cuvant sau cateva cuvinte si obtin ceva rezultate, adica multe rezultate – prea multe – dar numai o parte din ele sunt reprezentative, la obiect. De ce? Pentru ca Google va cauta toate documentele care contin cate un cuvant, nu toate in acelasi document! Veti avea sute de raspunsuri pentru fiecare cuvant din propozitia / fraza pe care ati cautat-o. Evident ca printre acele mii, sute de mii sau milioane de raspunsuri se afla si cea care contine toate cuvintele cautate, poate chiar doua – trei… dar la ce bun celelalte?

Deci, daca doriti sa gasiti un document, un site care sa contina o propozitie sau o fraza anume, in totalitate, trebuie sa scrieti acea propozitie, in campul de cautare, intre ghilimele.

Se poate intampla sa uitati un cuvant din propozitia cu pricina! Nu e un dezastru, puteti cauta fraza cu la fel de mult succes ca si cand ati cunoaste-o in intregime, inlocuind cuvantul „buclucas”, care se ascunde in subconstient sau in vreun ungher al mintii, cu steluta: „*” (fara ghilimele, ca in „Stii cum sa * cu Google”, in cazul in care ai uitat ce voiai sa faci cu Google J ).Despre alte modalitati de cautare cu mare succes si fara risipa de timp, cu Google, cititi maine, in „Cautare eficienta cu Google”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.