Comenzi rapide executate de la tastatura

Comenzi rapide executate de la tastatura

 

Comenzi rapide executate de la tastatura

Comenzi rapide executate de la tastatura

Comenzi rapide executate de la tastatura sunt, in afara de cele despre care am discutat in articolele precedente, si cele generale, cunoscute indeobste de toata lumea – le vom reaminti pentru acestia dar si pentru cei care nu le-au intalnit – dar si combinatii intre apasari de taste si click-uri de mouse, mai corect spus O apasare a unei taste si UN click de mouse.

Sistematizarea acestor comenzi o puteti vedea in tabelul de mai jos, cu mentiunea ca acestea nu sunt absolut toate comenzile, ci doar cele mai des intrebuintate, cele mai uzuale.

Comenzi rapide executate de la tastatura

Comenzi rapide executate de la tastatura

Evident ca nu le veti putea retine pe toate doar citindu-le in acest articol! Puteti imprima tabelele si, pe masura ce aveti nevoie de una dintre ele, folosind-o de mai multe ori o veti memora fara voie aproape, constientizand ca eficienta muncii pe care o faceti va creste simtitor. Daca nu le veti memora pe toate, este din cauza ca nu aveti nevoie de ele si deci este inutil sa va incarcati memoria cu ele!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.