Solutii moderne pentru stocare date

Solutii moderne pentru stocare date

 

Solutii moderne pentru stocare date folosim toti, doar ca unele sunt mai moderne decat altele si, aproape in fiecare luna, apar altele si mai moderne! Acum, eu nu cred ca trebuie – si nici nu este posibil – sa ai, in permanenta, la dispozitie cele mai moderne solutii de stocare a datelor, mult mai important fiind faptul ca ele sa fie potrivite scopului urmarit, cu alte cuvinte sa-ti aduca satisfactie maxima si stres cat mai putin. Ca sa nu mai vorbim de posibilitatea ca unele solutii moderne pentru stocare date sa fie foarte incomode si greu de utilizat, ori imposibil de utilizat in anumite conditii, ori, pur si simplu, mult prea costisitoare fata de altele care ofera cam aceleasi oportunitati dar la un pret cu mult mai mic, cateodata chiar zero! J. Vom trece in revista cateva din solutiile cele mai utilizate si cele mai sigure de stocare a informatiilor, fie ele video, foto sau text, avand in vedere atat siguranta pastrarii lor in cele mai sigure conditii, cat si usurinta de a transfera datele, dar si disponibilitatea lor, la orice ora si in orice locatie ne-am afla.

Vom incepe cu cea mai cunoscuta – „comuna” am putea zice – solutie, careia i s-au adaugat noi caracteristici care, in afara de siguranta si accesibilitate, contribuie la o mult mai simpla si comoda utilizare: hard disk-ul portabil. Caracteristica la care ma refer este conectivitatea Wi-Fi, cu ajutorul careia se pot transfera, fara utilizarea nici unui conductor / fir, fisiere de orice fel, din camera foto sau camera video, din smartphone sau tableta in hard disk-ul portabil care poate avea capacitate de 1 Tb pana la 4 TB si o buna viteza de transfer. Mai mult, o alta noutate care imbunatateste semnificativ utilizarea hard disk-ului este adaugarea unui cititor de card SD, in acest mod transferul fotografiilor sau a clipurilor video devenind o bagatela.

Solutii moderne pentru stocare date - HDD Asus Travelair N

Solutii moderne pentru stocare date – HDD Asus Travelair N

Puteti achizitiona un astfel de har disk, la un pret acceptabil, de la eMag, pentru suma de 590 lei, se numeste ASUS Travelair N, 1 TB WLAN, USB 3.0. Pe un astfel de device puteti stocati aproximativ 500 de filme, mii si mii de fotografii sau melodii pe care le puteti accesa oricand cu telefonul sau tableta, wireless! Acesta mai dispune si de tehnologia NFC care permite conectarea instantanee cu alte dispozitive compatibile si de aplicatia ASUS iDrive care va ofera posibilitatea de navigare si partajare a fisierelor pe smartphonuri, iPad, Kindle ori un dispozitiv cu Android. Intrucat are si o baterie foarte mare si port USB 3.0, se poate utiiza si pentru incarcarea telefonului prin intermediul acestuia.

In articolul urmator vom vedea si „Alte dispozitive de stocare moderne”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

2 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Buna ziua,
    sunt de parere ca un hdd extern pentru stocare date varianta SSD este cel mai rezistent