Alte dispozitive de stocare moderne

Alte dispozitive de stocare moderne

 

Alte dispozitive de stocare moderne despre care vom discuta astazi sunt cele care indeplinesc – precum solutia prezentata in articolul de ieri – criteriile principale avute in vedere la selectia lor: portabilitate, siguranta datelor, conectivitate si usurinta in utilizare.

Un alt dispozitiv de stocare foarte utilizat, in afara de calitatile enumerate mai sus fiind si foarte mic, este stick-ul USB. Intrucatva este asemanator cu device-ul prezentat ieri pentru ca poate fi „vazut” ca un hard disk, mai bine zis ca un SSD, atuurile lui fiind, in afara de dimensiunile reduse, rezistenta la socuri mecanice, viteza mare de transfer, atat la citire cat si la scriere, conectare simpla, capacitate de stocare suficient de mare fata de dimensiunile pe care le are si, nu in ultimul rand, pretul extrem de redus fata de celelalte solutii.

Alte dispozitive de stocare moderne  - ADATA iMemory AI920

Alte dispozitive de stocare moderne – ADATA iMemory AI920

Aici se cuvine prezentat device-ul i-Memory Flash Drive AI920, creat special pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, de catre ADATA Technology si lansat zilele trecute. Compact si foarte usor (doar 3,6 gr.!), device-ul este prevazut cu un conector Lightning (modificat, in sensul alungirii sale, pentru a  putea fi conectat si la dispozitive cu carcase groase) care este certificat Apple-MFI – pentru conectare la dispozitivele iOS – si cu un conector USB 3.1 – pentru conectarea la alte dispozitive, exact ca si un stick obisnuit. Finisajul este deosebit, elegant, in doua variante – Rose Gold si Gold – carcasa metalica avand doar 6,9 mm., protectia la praf si apa fiind un atuu in plus pentru achizitionarea lui.

Alte caracteristici foarte importante sunt viteza – 30 MB / s. la scriere si 150 MB / s. la citire – posibilitatea de a cripta datele, pentru o protectie sporita si faptul ca suporta fisiere foarte mari, de 4 GB, astfel ca poate fi utilizat pentru vizionarea continutului video 4K.

Dispozitivul pune la dispozitia utilizatorului si o functie de back-up doar printr-o apasare de buton, evident dupa selectarea fisierelor dorite. Pentru pasionatii de filme, dispozitivul dispune si  de suport pentru titrarea filmelor.

In urmatorul articol vom vedea ce sunt acelea „Dispozitive miniatura pentru stocarea datelor”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.