Software romanesc premiat de TMC

Software romanesc premiat de TMC

 

Software romanesc premiat de TMC - Hubgets

Software romanesc premiat de TMC – Hubgets

Software romanesc premiat de TMC (Technology Marketing Corporation) – succes de prestigiu inregistrat si comunicat de catre compania romaneasca de software 4PSA, Hubgets – este o aplicatie de colaborare si comunicare pentru companii – care simplifica substantial modul in care salariatii unei firme colaboreaza / comunica intre ei in cadrul activitatii desfasurate. Premiul se numeste „Communications Solutions Product of the Year 2016”.

Aplicatia este prezentata si disponibila sub doua forme: ca un serviciu (SaaS), sau pe infrastructura interna a firmei si ofera servicii de instant messaging (chat), chat in echipa, transfer de fisiere de oricare tip, apeluri voce sau video, functionalitati avansate de call center si telefonie de business.

Rich Tehrani – CEO TMC – afirma ca „Hubgets, una dintre cele mai bune soluții de comunicare lansate anul acesta, oferă utilizatorilor servicii avansate de telefonie de business și date. Am convingerea că Hubgets va continua să vină cu soluții de colaborare inedite și în 2017”, iar Elena Carstoiu – COO Hubgets – declara ca „În contextul unei forțe de muncă flexibile si mobile, Hubgets facilitează colaborarea și crește productivitatea echipei oferind acces rapid la informații și încurajând propagarea acestora. Cu ajutorul inteligenței artificiale, Hubgets construiește în timp real un “index al fericirii” pentru fiecare utilizator. Pe baza acestuia, aplicația ia decizii – de exemplu, reduce numărul de întreruperi datorate proceselor de comunicare instant. Studiile arată că, în multe domenii de activitate, durează mai mult de 15 minute pentru ca o persoană să își poată relua activitatea după o întreupere de câteva secunde. Din nefericire, nu doar productivitatea este afectată. Astfel de întreruperi dese generează și multă frustrare”.

Companiile mai mici de 20 de angajati o pot utiliza gratuit, ceilalti beneficiaza de o licenta speciala, la oferta!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.