Noutati in lumea laptopurilor Apple

Noutati in lumea laptopurilor Apple

 

Noutati in lumea laptopurilor Apple - MacBook Pro

Noutati in lumea laptopurilor Apple – MacBook Pro

Noutati in lumea laptopurilor Apple au fost si vor mai fi, insa noul MacBook Pro se pare ca este o aparitie deosebita in categoria laptopurilor de top. Se spune despre el ca este cel mai usor si mai compact notebook, ca ofera o experienta de neuitat pentru ca sfideaza imposibilul si ca nu este in laptop obisnuit ci mult mai mult, este viitorul notebook-urilor.

Designul acestui notepad uimitor concentreaza intr-un spatiu mic, o mare forta, pentru ca inalta performanta nu trebuie obtinuta in detrimentul portabilitatii!

Display-ul de 15”  are mai mult de 5 milioanne de pixeli, iar cel de 13” peste 4 milioane, astfel incat se poate lucra in domeniul editarii video la calitate HD. Ca sa nu mai vorbim de lucrarile „comune”, cum ar fi, spre exemplu, editari simple de text sau navigarea pe internet, care devine mai placuta ca niciodata!

Desi a fost primit cu multa reticenta de catre majoritatea utilizatorilor de computere mobile, criticat atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice (specificatii hardware) cat si datorita lipsei conecticii standard, adica lipsa porurilor standardizaate, care au fost inlocuite cu adevarat universalul port USB Type-C, Apple „a dat lovitura” cu acest notebook, pe care l-a vandut, in primele cinci zile intr-un numar atat de mare incat depaseste vanzarile concurentilor din ultimul an!

In privinta configuratiei, Apple a preferat sa aleaga arhitectura Skylake in detrimentul ultimelor aparute, Kaby Lake, si sa limiteze memoria RAM la 16 GB, fapt care, coroborat cu integrarea a cat mai multe componente pe placa de baza, a dus la dezamagirea utilizatorilor interesati de aparitia acestor noutati in lumea laptopurilor Apple. Specialistii insa, cei care lucreaza cu asemenea aparatura, au fost chiar entuziasmati de acest notebook. Vom mentiona, in acest sens, pe Thomas Grove Carter, care editeaza la nivel profesional, la cea mai inalta calitate, produse video (clipuri, reclame, filme) pentru firma Trim Editing si care a declarat ca acest MacBook depaseste, din punct de vedere al performantelor, computere cu Windows care sun echipate in mod asemanator sau chiar a nivel mai inalt, ca cei 16 GB de RAM si procesorul Intel Core i7 Skylake se descurca excelent cu sarcinile primite in cadrul editarii, cu programul Final Cut Pro X (in format ProRes), la rezolutie 5K! Carter chiar a si justificat aceste afirmatii prin faptul ca, in cazul acesta, si laptopul, si sistemul de operare, dar si software-ul au fost create de Apple, astfel incat acestea functioneaza in tandem, asigurand performante peste asteptari! Iar despre porturi… carter afirma ca folosea deja un SSD extern cu acest tip de USB si trebuia sa utilizeze un adaptor pentru conectarea la computer, care avea port USB Typa-A! :) Ce ziceti, are dreptate?

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.