Sisteme AiO de performanta medie

Sisteme AiO de performanta medie

 

Sisteme AiO de performanta medie – sisteme din categoria urmatoare, deci, sunt vizibil mai performante, fiind totusi destinate categoriei de utilizatori obisnuiti, inclusiv celor care sunt pasionati de filme, muzica si clipuri video, chiar si jocuri, dar nu din categoria celor de ultima ora. Specificatiile sunt cele ale unor sisteme de top, excluzand sistemele de nisa cum sunt cele pentru proiectare sau de gaming.

Sisteme AiO de performanta medie - PC Lenovo IdeaCentre All-in-One 700

Sisteme AiO de performanta medie – PC Lenovo IdeaCentre All-in-One 700

Sistemul este PC Lenovo IdeaCentre All-in-One 700 si il puteti cumpara de la eMag cu suma de 4.100 lei (- un ban!).

Procesorul – „vedeta” oricarui sistem de calcul – este un Intel Core i5 – 6400 la 2700 MHZ., cu un cache de 6,144 MB si socket 1151, care inglobeaza o multitudine de tehnologii proprietare, noi si / sau performante, din care mentionam doar cateva: Intel Turbo Boost Technology, Exhanced Intel SpeedStep Technology, Intel Identity Protection, Intel VT-x cu Extended Page Tables (EPT) etc. In modul Turbo Boost frecventa poate fi urcata pana la 3300 MHZ.

Pe partea de video este, de asemenea, la un nivel ridicat, in afara de video integrat Intel HD Graphics in procesor – ceea ce asigura o calitate excelenta pentru majoritatea aplicatiilor rulate – mai are in dotare si o placa video dedicata nVidia GeForce GTX 950A, cu 2 GB GDDR5.

Display-ul este FHD de 23,8”, widescreen.

Pentru stocarea datelor, inclusiv a sistemului de operare, s-a utilizat solutia unui hard disk hibrid, cu 8 GB SSHD si 2 TB HDD. De asemenea, tot la capitolul „stocare” trebuie sa includem si unitatea optica DVD + / – RW.

Conectica este la nivelul obisnuit, cu deosebirea ca exista patru porturi USB 3.0, pe langa cele doua 2.0 si cel HDMI si RJ-45. Pe partea de retea, in afara de Wireless 802.11 b / g / n, mai exista si „banalul” de acum Bluetooth 4.0

Ultimele detalii: fiind unul dintre sisteme AiO de performanta medie, sunetul este integrat pe placa de baza si… nu vine cu nici un sistem de operare pre-instalat, deci va trebui sa cumparati, separat, o licenta pentru sistemul de operare, in caz ca nu sunteti fan al celui mai bun: Linux – oricare ar fi el! Insa, in compensare, veti gasi in pachet o tastatura si un mouse wireless de culoare neagra!

In urmatorul, si probabil penultimul articol, vom prezenta un sistem All-in-One de top, altul decat cel din articolul Cel mai bun computer compact. Cititi deci si Sisteme AiO performante.

Daca aveti probleme sau doriti informatii din domeniu, veniti la noi la Service – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor consilia, competent si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Numai de bine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.