Service laptop Lenovo Bucuresti

 

Service Laptop LenovoService laptop Lenovo. Oferim servicii profesionale complete de reparaţii electronice sau mecanice a tuturor laptopurilor marca Lenovo.  Lenovo este unul din brandurile des intalnite in magazinele de profil din Romania, si tot mai multi romani aleg acest brand datorita design-ului modern pe care laptopurile Lenovo il au dar si pretul este unul foarte competitiv .

Laptop-urile Lenovo si defectele des intalnite

 • Porneste dar nu afiseaza imagine pe display
 • Apasati pe butonul de power si nu se intalmpla nimic
 • Ventilatorul de racire este foarte zgomotos
 • In timpul functionarii, aleatoriu apare un ecran albastru sau se restarteaza
 • Aleatoriu in timpul functionarii, se opreste brusc
 • Nu functioneaza anumite taste
 • Mufa de alimentare, face contact doar daca este tinuta intr-o anumita pozitie

Service laptop Lenovo post garantie

Service Laptop Lenovo atunci cand laptopul nu mai functioneaza corespunzator, noi suntem aici sa te ajutam pentru a iesi din situatie, ori de cate ori ai nevoie de recuperare date, reparatie placa de baza, reparatie display, hard disk, memorii, incarcator, carcasa.

Service laptop Lenovo Romania

Prin serviciul pickup & repair, îți putem prelua laptopul de la domiciliul cu doar 10 ron. Serviciul de curierat se achita doar la final, în momentul în care laptopul a fost reparat.

Pentru orice fel de informații , ne puteti contacta la numerele de telefon Vodafone 0721 049 875 (Crangasi)  / Telekom 0765 941 097 (Dristor-Mihai Bravu) / 031.435.03.90 (Dristor-Mihai Bravu).

4 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Buna ziua.
  Cat costa o montare memorie ddr peun laptop lenovo nou cu garantie? Si cat dureaza.
  Va multumesc, o zi buna

 2. AM … Laptop Lenovo V110-15ISK cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, 15.6″, 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel HD Graphics 520, Free DOS, Black = 2 buc. NOI si ar fi necesar sa ii montam SSD ….. as dori sa stiu ce tip/model/varianta si un pret la SSD si pentru manopera/montare…

 3. Am un laptop lenovo L142 si as vrea sa-i inlocuiesc ventilatorul, intrucat se incinge rau. As vrea sa stiu cat ma costa,cat dureaza si daca se poate face pe loc.
  Va multumesc.

  • Buna ziua! Va asteptam in service. Posibile sa necesite doar o curatarea !