Top 5 cele mai intalnite probleme la un laptop

Top 5 cele mai intalnite probleme la un laptop

1.Supraincalzire

Principalele cauze care duc la supraincalzire sunt praful,scamele si mediul in care laptop-ul este folosit. Sistemul de ventilatie al unui laptop functioneaza ca un aspirator, trace aerul pe o parte si il scoate pe celalta parte. Dupa cateva luni de utilizare coolerul laptopului poate stange praf si scame care in timp ii micsoreaza performantele iar daca acesta nu este curatat periodic se poate bloca complet. PCLaptop recomanda o curatare periodica a sistemului de racire pentru a prelungii durata de functionare.

2.Porneste dar nu afiseaza nimic

Acesta problema este destul de des intalnita iar una din cele mai uzuale cauze este defectarea memorie RAM. In acest caz trebuie sa iei in considerare diagnosticarea laptopului de o persoana autorizata.

3.Display spart

Display-ul este una dintre piesele sensibile ale unui laptop iar datorita socurilor mecanice fie ele si mai usoare se poate sparge. Displayul nu se mai poate repara si singura solutie este schimbarea acestuia. Va punem la dispozitie o gama larga de display-uri pentru laptop pe magazinul nostru online.

4.Tastatura defecta

Tastatura unui laptop se poate defecta din mai multe motive cele mai des intalnite fiind contactul cu lichidele si socurile mecanice. In unele cazuri tastatura mai poate fi salvata … dar de cele mai multe ori necesita inlocuirea. PCLaptop va pune la dispozitie o gama larga de Tastaturi pentru Laptopuri.

5.Scoate un sunet ciudat

De cele mai multe ori acest sunet este produs de cooler sau de hard disk.In oricare caz,unele parti din laptopul tau ar trebui curatate sau inlocuite.Afla care componenta este responsabila pentru scoaterea acelui sunet oribil si scapa de ea.Daca nu doresti sa pierzi garantia sau sa eviti alte probleme,echipa PC Laptop ofera servicii de curatare laptop la cel mai bun pret.

Pentru alte defecte ale laptopului dumneavoastra apelati la numarul de telefon 0721.049.875 sau folositi pagina de contact.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.