Schimbare cooler laptop

schimbare cooler laptopDupa cum bine stiti, sunt sanse mari ca un laptop a carui componente sunt toate inghesuite intr-o carcasa ingusta sa se incalzeasca atunci cand este folosit la capacitate maxima. Iar ca un astfel de echipament sa nu atinga pragul supraincalzirii, are nevoie de un cooler performant care sa tina temperatura sub control. Insa atunci cand acest cooler nu mai functioneaza corespunzator, iar laptopul nu mai poate fi folosit, ar trebui sa va ganditi la optiunea de schimbare cooler laptop. Aici intervenim noi, si va recomandam sa apelati la PC Laptop pentru servicii de reparatii laptop si diagnosticare gratuita. Ne puteti gasi la numarul de telefon: 0721.049.875, ori puteti sa ne scrieti in zona de Contact ori de Comentari.

Schimbare cooler laptop – Detalii

 • Care sunt indiciile care va spun ca aveti probleme cu sistemul de racire?
  • Daca nu mai auziti cooler-ul functionand, atunci sunt sanse mari ca acesta sa sufere o defectiune ori ca praful sa se fi depus in interiorul laptopului. Daca acesta este cazul, atunci este recomandat sa apelati la un serviciu de curatare laptop. Noi oferim astfel de servicii la tarife pana in 70 RON.
  • Caz in care echipamentul nu mai porneste, sunt sanse mari ca in interiorul acestuia sa nu mai functioneze coolerul deloc. Aceasta problema este de regula rezolvata doar daca apelati la schimbare cooler laptop.
  • Si desigur, daca sistemul pare sa ruleze foarte greu desi nu aveti deschise prea multe aplicatii in acelasi timp, cooler-ul poate fi cauza.

Noi va recomandam de altfel sa achizitionati un cooler extern indiferent de situatie, caci supraincalzirea este principala cauza a problemelor ce pot aparea la un laptop. Un cooler extern va prelungi de asemenea durata de viata a unui notebook.

Oricand aveti nevoie de servicii de service notebook, noi va suntem disponibil de luni pana vineri de la 10:00 la 20:00, iar sambata doar cu programare telefonica.

6 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Buna! Am un Laptop Lenovo si de o zi nu se mai aprinde display.ul. Cand il pornesc,ledurile se aprind,apare putin ThinkPad Lenovo dupa care ecranul ramane negru iar in stanga sus imi apare Fan Error.Se poate sa fie problema de la cooler? Daca da,.se poate repara? Multumesc.

  • Buna ziua ! Pentru a indentifica problema va asteptam in unul din sediile PC Laptop pentru diagnosticare !

 2. Buna! Am un Laptop Lenovo si de o zi nu i se mai aprinde display.ul. Cand il pornesc, se aprind ledurile, apare putin ThinkPad Lenovo, dupa care ecranul ramane negru si apare in partea stanga sus Fan Error.Ar putea sa fie problema de la cooler? Se poate repara? Multumesc!

  • Buna ziua ! Pentru a indentifica problema va asteptam in unul din sediile PC Laptop pentru diagnosticare !

 3. Buna!
  Am un Laptop Toshiba si de cateva zile nu i se mai aprinde display-ul. Porneste insa ecranul este negru. Am intrebat pe cineva din domeniu si a spus ca problema este de la sistemul de racire, mai exact chip-ul este ars. Ce parere aveti?

  • Buna ziua,
   intr-adevar laptopurile toshiba se defecteaza din cauza supraincalzirii deoarece nu sunt curatare la timp si defecteaza chipseturile.
   In cazul de fata exista sanse de reparatie, de aceea va asteptam cu laptopul la o constatare gratuita

Trackbacks/Pingbacks

 1. Serviciul de SERVICE LAPTOP | Service Laptop Bucuresti - […] Reparații sistem de răcire; […]