Cooler nefunctional – Solutii

cooler nefunctionalLaptopurile sunt echipamente a caror putere de functionare depinde in principal de componentele hardware (cele interne), care au ajuns cu timpul sa fie din ce in ce mai compacte si mai performante. Insa, cu cat aceste componente sunt mai rapide cu atat se incing mai tare, iar din acest motiv ne bazam pe cooler sa mentina temperatura laptopului la un nivel optim. Astfel ca, este de asteptat ca atunci cand va confruntati cu un cooler nefunctional sa primiti mesaje de eroare ori chiar sa observati ca echipamentul nu mai poate fi pornit. Si in astfel de cazuri, echipa PC Laptop va sare in ajutor prin a va oferi diagnosticare gratuita, curatare laptop si alte solutii la preturi accesibile. Ne puteti gasi la numarul de telefon: 0721.049.875, ori puteti sa ne scrieti in zona de Contact ori de Comentari.

Cooler nefunctional – Solutii

 • Principala cauza ce poate duce la un cooler nefunctional este praful care se depune in interiorul echipamentului. Praful influenteaza cresterea temperaturii in interiorul laptopului cat si incetinirea ori chiar blocarea cooler-ului. Avand asta in vedere, este recomandat sa curatati laptopul de 2 ori de 3 ori pe an. Noi oferim servicii de curatare laptop de praf la sediul nostru din Bucuresti, cu tarife de pana in 70 RON.
 • O alta cauza poate fi legata de partea electrica, iar asta necesita de multe ori schimbarea cooler-ului. Pretul unei astfel de operatiuni este de 150 RON la sediul nostru.
 • Pentru a fi siguri de cauza problemei, noi diagnosticam intai de toate echipamentul. Acest serviciu este gratis
 • De multe ori recomandam achizitionarea unui cooler extern, insa acesta nu il va putea inlocui niciodata pe cel intern, caci el a fost gandit cat sa aeriseasca si sa raceasca eficient componentele interne.

Oricand aveti nevoie de servicii de reparatii laptop ori de service notebook, noi va suntem disponibil de luni pana vineri de la 10:00 la 20:00, iar sambata doar cu programare telefonica.

1 comentariu. Ai ceva de adaugat?

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Am un laptop HP destul de performant.
  I7 8550U pana la 5GHz
  Nvidia gtx 940mx (2GB vram gddr5)
  16GB RAM(ddr5)
  SSD256 GB
  Cand deschid laptopul imi spune ca ventilatorul de rqcire nu functioneaza corect. Oare din ce cauza???
  Ar trebui sa-mi iau un suport de laptop cu un ventilator de racire sau eventual mai multe ? Daca da un singur ventilator este de ajuns?( unul destul de OK in valoare de 100Ron ar fi bun?)