Samsung si dispozitive media pentru IoT

Samsung si dispozitive media pentru IoT!

 

Samsung este deja lider mondial in domeniul aparaturii de receptionare si redare a imaginilor transmise de la distanta, numit in mod obisnuit „televiziune”! Este de asteptat deci sa „socheze” cu tehnologii de varf care sa ofere o experienta de vizionare absolut impresionanta! Deja s-au incheia parteneriate privind sistemul UHD cu firme de top precum Amazon, Videoland si Videoload, Wuaki sau Netflix, iar  in Europa, parteneri de difuzare: Canal Plus, HD+, British Telecom.

Samsung si dispozitive media pentru IoT

Samsung si dispozitive media pentru IoT

Televizoarele Samsung SUHD au deja inglobata tehnologia HDR (High Dynamic Range) care se remarca printr-un contrast deosebit, puternic, detalii de exceptie si culori vibrante, imaginea realizata fiind mult mai intensa decat cea actuala, parand a fi extrasa din realitate, calitatea fiind cea mai buna existenta in prezent. De asemenea, televizoarele de la Samsung sunt primele de pep iata care au implementat standardul HDMI 2.0a, standard care permite transmiterea datelor HDR spre alte surse externe. Daca mai luam in considerare ecranele curbe, care au un design deosebit de placut si care oferea o vizionare extrem de placuta, televizoarele cu astfel de ecran fiind in aproximativ 28 de modele, cu diagonale intre 48” si 104”. Pentru a largi gama serviciilor pe care le ofera in domeniul UHD, Samsung a produs un ultramodern Blu-ray Player Ultra HD, care citeste discurile UHD si le reda la o rezolutie de patru ori mai mare si avand mult mai multe culori – de 64 de ori! – cu posibilitatea de upscaling a continutului, in acest mod imbunatatindu-se esential rezolutia initiala. Mai mult: noul Blu-ray Player poate copia continutul discului pe alte dispozitive compatibile.

La IFA 2015 au fost prezenti si doi foarte importanti exponenti ai studiourilor 20th Century Fox – Presedintele companiei, Mike Dunn si Chiefe Technology Officer, Hanno Basse, care au declarat ca filmele produse de companie vor fi si in format Blu-ray UHD. Pentru inceput, s-au confirmat filmele Life of Pi, X-Men: Days of Future Past, si Kingsman, care va fi produs in trei variante – Blu-ray Full HD, 4K UHD si o varianta digitala.

 

Nu in ultimul rand a fost luat in consideratie si segmentul de gaming: Gamefly – serviciu cu abonament – va rula pe toate televizoarele Samsung Smart si va oferi posibilitatea de a a juca  o serie cunoscuta de jocuri fara a fi nevoie de achizitionarea de console sau discuri, pe baza de streaming pe internet: GRID 2, Hitman Absolution, Batman si Lego Batman 3, Arkham Origins.

 

Samsung se concentreaza pe o serie de inovatii in domeniul Internet of Things pornind de la studiul obiceiurilor si preferintelor utilizatorilor, intr-o perioada mai lunga de timp, pentru descoperirea necesitatilor si a stilului de viata al lor, pentru a gasi caile de imbunatatire a acestora pentru a crea un viitor mai inteligent si mai uman.

 

Daca viitorul – respectiv I.o.T , via Samsung – va intereseaza, veti gasi alte detalii in urmatorul articol: Samsung accelereaza dezvoltarea IOT cu platforma ARTIK!

 

 

 

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.