Reparatii Notebook in Bucuresti

Reparatii NotebookAdesea se intampla ca utilizatorii de notebook-uri sa intampine probleme diverse cu aceste echipamente, mai ales cand ajung sa apara notebook-uri din ce in ce mai subtiri si din ce in ce mai fragile. Fie ca vorbim despre probleme hardware sau software, mereu se pune aceasi intrebare: “Cum reusesc sa rezolv problema, si la cine ar trebui sa apelez?” – Raspunsul este unul foarte simplu: ” Veniti la noi!”. Contactati-ne la numarul de telefon: 0721.049.875, si profitati de posibilitatea de a va oferi o diagnosticare gratuita prin care sa aflam atat noi cat si voi ce probleme sunt cu notebook-ul personal. Aflati acum ce poate oferi PC Laptop – Bucuresti.

PC Laptop – Reparatii Notebook:

 • reparatii notebook asusService ASUS – Poate cea mai intalnita problema in cazul notebook-urilor produse de firma ASUS, este faptul ca bateria se uzeaza foarte rapid. Dar la fel de frecvente sunt si problemele cu supraincalzirea pieselor interne ce pot conduce adesea la probleme mult mai grave. Deasemenea, carcasele crapate si lichidele care au ajuns in spatele tastaturii sau in carcasa ecranului sunt la fel de periculoase. In functie de defectiune,noi va putem oferi o lista de solutii din care sa puteti alege.
 • Service Toshiba – Desi notebook-urile produse de cei de la Toshiba sunt facute sa reziste foarte mult si sunt testate adesea in potriva socurilor, se intampla ca si in cazul acestora sa apara defectiuni. In mod regulat apar nemultumiri in privinta inchiderilor bruste de sistem cauzate de procesor, cat si datorita incalzirii excesive ori a ventilarii superficiale a pieselor interne.
 • reparatii notebook dellService DELL – Foarte puternice pe partea de hardware, experienta noastra ne-a aratat ca notebook-urile Dell au probleme  mari in ceea ce priveste partea Software. Astfel ca, daca intampinati dificultati precum: inegrirea brusca a ecranului, bootarea nereusita sau alte astfel de situatii, atunci aveti nevoie de reparatii notebook profesioniste.
 • Service Lenovo – In marea parte a cazurilor, clientii vin la noi cu carcase crapate, ecrane ce nu mai functioneaza si baterii ce se termina foarte rapid. Daca si voi va aflati intr-una din aceste situatii, atunci este momentul sa ne sunati.

2 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Buna seara, reparati si ultrabook-uri dell?

  • Buna ziua,
   service-ul nostru ofera servicii de reparatii pentru orice model de laptop inclusiv ultrabook-uri marca dell.

   Va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita.