Ecranul laptopului este zgariat – Solutii

ecranul laptopuluiAdesea se intampla ca utilizatorii de laptopuri sa intampine probleme cu ecranul, iar una dintre cele mai frecvente astfel de probleme este cea a ecranului zgariat. Majoritatea ajung sa se confrunte macar o singura data cu aceasta problema care, daca nu este tratata la timp, poate agrava starea laptopului, si va pune in situatia in care aveti nevoie de service laptopuri. Avand in vedere ca ecranul laptopului este foarte fragil si se poate zgaria usor, este important sa stim cum sa ne descurcam atunci cand primele urme apar. Astfel ca, haideti sa vedem care sunt pasii si instructiunile care trebuiesc urmate pentru a rezolva problema.

Ecranul laptopului zgariat – Solutii:

  • Inainte de a incerca orice altceva, este indicat sa curatati ecranul. Caz in care ecranul este murdar si are impuritati dure, s-ar putea sa provocati mai multe zgarieturi. De altfel, daca ecranul este curat, puteti determina mai usor gravitatea zgarieturilor. Pentru a sterge ecranul, folositi o laveta curata si apa distilata. Curatati prin a freca usor ecranul laptopului. In cazul petelor mai dure, puteti adauga putin otet alb pe laveta, sau folositi un spray special de monitoare.
  • ecranul laptopului zgariatAcum este momentul sa scapati de zgarieturi. Pentru a face asta, aveti la dispozitie doua metode pe care le puteti incerca de acasa. Prima dintre cele doua implica folosirea unei radiere nefolosite si curate. Aceasta poate fi utilizata doar in cazul zgarieturilor mici. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa frecati usor zona cu zgarieturi. Daca aceasta metoda nu va merge, atunci incercati sa folositi pasta de dinti. Tot cu ajutorul unei lavete curate, folosind miscari cerculare usoare, aplicati pasta de dinti pe zona cu probleme de pe ecranul laptopului, iar apoi curatati din nou cu apa.
  • Daca in schimb zgarieturile sunt mult prea adanci, ori mult prea multe, veti avea nevoi de un service. PC Laptop ofera reparatii laptop Bucuresti, dar si o diagnosticare gratuita. Ne puteti gasi oricand la numarul de telefon: 0721.049.875.

3 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Multumesc informatiile oferite, chiar mi-au fost utile in remedierea ecranului din cauza zgarieturilor

  2. Chestia cu radiera si cu pasta de dinti este cea mai mare gogomanie pe care am auzit-o. Eu nu am incercat, dar cu siguranta ca va paraditi monitorul laptop-ului.

    • Dupa cum ati si specificat, nu ati incercat asta pana acum. Tot ce va putem spune este ca in marea majoritate a cazurilor (daca si materialul din care este facut ecranul permite asta), radiera si pasta de dinti pot ascunde (insa nu repara) acele zgarieturi superficiale. In cazul zgarieturilor seriose, sunt necesare procese mult mai avansate, ce pot fi efectuate doar cu unelte si substante speciale.