Inlocuire display laptop – Servicii si Explicatii

inlocuire display laptopUn laptop este un echipament fragil ce se poate strica in orice clipa, dintr-o larga varietate de motive. In marea majoritate a cazurilor, un laptop se strica datorita depunerilor de praf, a varsarii de lichide pe ecran ori tastatura, sau datorita unei componete interne care s-a oprit sa mai functioneze. Iar fiecare problema ce poate aparea la un astfel de echipament se poate repara usor intr-un service laptop. Insa atunci cand vine vorba de ecranul laptopului, daca acesta se opreste din functionare, asta reprezinta un motiv de ingrijorare crescut, caci pot fi afectate mai multe componente in acelasi timp. Din acest motiv, PC Laptop va recomanda sa aduceti cat de curand echipamentul la sediul nostru pentru o diagnosticare gratuita, astfel incat sa ne putem da seama daca aveti nevoie de o inlocuire display laptop. Pentru a ne contacta, apelati numarul de telefon: 0721.049.875, sau scrieti-ne un mesaj in zona de comentarii.

Inlocuire display laptop:

 1. Pentru a incepe procesul de inlocuire display laptop, trebuie sa inlaturam bateria si orice cablu de alimentare. Apoi trebuie sa scoatem orice surub ce tine displayul in cadru. Ca in final sa desprindem cadrul de plastic pentru a elibera LCD-ul.
 2. In timp ce eliberam LCD-ul, ne asiguram ca nu tragem de cele doua cabluri ce sunt conectate, pentru a le deconecta corect. In timp ce facem asta, notam modelul de fabricatie pentru a sti cu ce sa schimbam LCD-ul vechi.
 3. In final, luam displayul nou si il pozitionam in locul celui vechi si conectam cele 2 cabluri. Odata conectat, pozitionam si cadrul din plastic, si il fixam cu suruburile acestuia.
 4. Cat sa verificam daca ecranul laptopului functioneaza corect, redeschidem laptopul si testam displayul.

Pentru a va asigura ca laptopul pe care il detineti va merge corespunzator, va sugeram sa apelati la serviciile noastre caz in care apar probleme atat hardware cat si software.

Articole folositoare: Displayul spart – Informatii si SolutiiPret reparare laptop – InformatiiProbleme cu laptopul – Solutii.

6 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Bună ziua, am un laptop asus rog gl553v căruia i am spart display ul, cât ma costa display-ul cu tot cu reparația

 2. Bună seara, doresc o informație despre un laptop vaio ultrabook, pe ecran a apărut o pată și după 2 sau 3 min. Sageata de la maus nu mai funcționează de exemplu nu mai sta pe loc, fuge an colțul drept și deschide fișiere fără sa ating mausul

 3. Buna ziua! Detin un Lenovo G780,display.ul functioneaza perferct dar ma intereseaza daca se poate schimba cu un ecran IPS eventual chiar FHD.Multumesc.

  • Buna ziua ! Discutati cu colegii de la tehnic: 0763.644.629 Ei pot verifica daca display-ul dvs se poate inlocuii cu unul FHD.

 4. A aparut in mijlocul ecranului pe verticala o linie subtire rosie si luminozitatea este mai mica pe ecran.Ce trebuie facut?

  • Buna ziua,
   Ce model de laptop aveti dvs?
   Ar putea fi de la display,putem verifica!