Programe utilitare de management al aplicatiilor

Programe utilitare de management al aplicatiilor

 

Programe utilitare de management al aplicatiilor

Programe utilitare de management al aplicatiilor

Programe utilitare de management al aplicatiilor – sau programe de administrare, daca vreti – sunt acele programe care va permit sa monitorizati si sa inchideti sau chiar sa dezinstalati acele programe care nu va mai sunt de folos in momentul respectiv sau care au fost instalate cu mult timp in urma si ati uitat de le :) .

Sunt multe programe de acest fel, unele mai sofisticate decat altele si mai utile, insa toate au o mica-mare problema: nu-ti spun daca este bine sa dezinstalezi un program sau ce urmari poate avea aceasta dezinstalare, asa incat este foarte posibil sa dezinstalezi un program al carui nume nu-ti spune nimic iar el sa fie unul dintre programele utile tie sau sistemului de operare. De aceea voi prezenta in acest articol unul dintre programele care fac si acest lucru – adica dezinstaleaza programe – dar, in afara de aceasta, va spune si daca si ce anume trebuie dezinstalat, fara a fi afectata stabilitatea sistemului sau viteza lui de rulare a aplicatiilor.

Programe utilitare de management al aplicatiilor - Should I Remove It

Programe utilitare de management al aplicatiilor – Should I Remove It

Programul se numesta „Should I Remova It?” – „Ar trebui sa il elimin?” – este destul de mic dar foarte puternic si poate fi utilizat atat de cei care sunt, cat de cat, familiarizati cu computerele, cat si de cei complet a-tehnici! J Acesta face o clasificare a tuturor aplicatiilor instalate si rating-ul pe care il au si ofera, in acest fel, posibilitatea de a decide care dintre ele urmeaza a fi dezinstalate – programul ofera si acesta posibilitate, de a dezinstala aceste programe – dupa procentajul obtinut din partea utilizatorilor si specialistilor tehnici. In afara de aceasta, programul mai poate face si multe alte lucruri utile, printre care si eliminarea unor amenintari informatice cum ar fi spyware, adware, bare de instrumente, aplicatii instalate  fara acceptul utilizatorului, dar si multe alte forme de malware.

Maine vom atinge si un alt punct „sensibil”, care poate incetini considerabil viteza computerului si anume „Despre influenta extensiilor browserelor asupra vitezei computerului”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.