Programe de defragmentare a hardului

Programe de defragmentare a hardului

 

Programe de defragmentare a hardului

Programe de defragmentare a hardului

Daca programul oferit de Microsoft nu va este suficient si doriti sa mai faceti o verificare in plus daca defragmentarea a fost facuta corespunzator, puteti apela la unul din multele programe de defragmentare a hardului, atat gratuite cat si contra-cost. In articolele urmatoare vom incerca sa supunem atentiei dumneavoastra cateva programe foarte bune, gratuite, care au, fiecare, o caracteristica deosebita, pe care o veti aprecia sau nu, acesta fiind un criteriu de selectare a programului pe care il veti utiliza pentru defragmentarea hard disk-ului. Vom incepe cu Auslogics Disk Defrag si MyDefrag, apoi vom continua cu Defraggler, Smart Defrag, Power Defragmenter si Diskeeper.

Auslogics Disk Defrag. Este unul din multele programe de defragmentare a hardului care, desi este gratuit si destul de simplu, efectuaza aceasta operatie cu brio, avand si cateva setari specifice foarte utile, cum ar fi alegerea prioritatii aplicatiei sau oprirea calculatorului atunci vnd defragmentarea este completa. Poate defragmenta partitii multiple sau foldere si chiar fisiere individuale. Daca doriti mai multe detalii sau doriti sa-l descarcati, vizitati pagina producatorului: www.auslogics.com.

MyDefrag. Este un program foarte eficient, care nu numai ca defragmenteaza hard didk-ul ci si optimizeaza amplasamentul fisierului. Programul realizeaza acest lucru prin amplasarea / gruparea fisierelor care sunt folosite frecvent intr-o zona, pentru obtinerea unoei performante sporite. De asemenea, MyDefrag scaneaza si spatiul MFT si ordoneaza fisierele din acel loc in spatii apropiate, pentru ca Windows-ul, in clipa cand are nevoie de spatiu suplimentar, muta fisiere in aceasta zona, separata de restul sistemului. Il puteti descarca de pe site-ul producatorului: www.mydefrag.net.

Defraggler. Unii zic despre el ca ar fi…

 

…, dar despre asta veti citi in „Alte aplicatii pentru defragmentare”.

 

Daca aveti orice fel de probleme cu hard disk-ul, sau chiar daca nu aveti, dar doriti sa-i faceti o verificare sau o defragmentare, cel mai indicat lucru este sa luati laptopul sau sistemul de calcul si sa veniti cu el la Service-ul nostru – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor rezolva problema rapid si profesionist.

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai si numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.