Alte aplicatii pentru defragmentare

Alte aplicatii pentru defragmentare

 

Alte aplicatii pentru defragmentare - Defraggler

Alte aplicatii pentru defragmentare – Defraggler

Defraggler. Unii zic despre el ca ar fi cel mai bun program de defragmentare gratuit, altii spun ca este printre cele mai bune, pentru ca are cateva caracteristici unice care il diferentiaza de programele „concurente”. Una dintre acestea este aceea ca poate rula inaintea pornirii Windows-ului – boot time defrag – astfel hard disk-ul fiind in permanenta defragmentat, si poate goli Recycle Bin inainte de defragmentare. De asemenea poate muta fisierele frecvent utilizate la inceputul hardului, iar pe cele care sunt folosite mai rar spre sfarsitul lui, astfel incat accesul la fisierele folosite frecvent sa fie mult mai rapid. O alta caracteristica intresanta este defragmentarea spatiului liber, care contine doar biti reziduali si fragmente de date, creând spatiu liber care va fi utilizat de Windows, astfel imbunatatind performanta acestuia. Programul poate fi descarcat de pe site-ul producatorului: www.piriform.com.

 

Alte aplicatii pentru defragmentare - Smart Defrag

Alte aplicatii pentru defragmentare – Smart Defrag

Smart Defrag. Este unul dintre cele mai bune programe de defragmentare, cu o interfata foarte prietenoasa si intuitiva, care are mai multe optiuni utile, dintre care mentionam posibilitatea de a defragmenta discul inainte de lansarea Windows-ului, astfel putand fi defragmentate fisierele blocate. Programul ruleaza cand computerul este inactiv dar poate rula si la o data si ora stabilita de utilizator. In plus, are optiunea Disk Clean, carecurata partitia si elimina si fisierele junk din Windows si Internet Explorer. De asemenea, inlatura cache-ul Windows-ului pentru accelerarea defragmentarii. Alte facilitati: pot fi excluse fisierele mari de la defragmentare, pot fi excluse foldere intregi si exista si posibilitatea de a inlocui Windows Disk Defragmenter.Atentie! La instalarea programului sunt oferite o serie de alte programe, pentru a fi instalate gratuit, deci va trebui sa fiti foarte atenti la fiecare fereastra care apare si in nici un caz sa nu dati „Next” daca nu stiti pentru ce! Programul poate fi descarcat de pe site-ul www.iobit.com.

 

Urmatorul articol: „Defragmentarea hardului cu Power Defragmenter”.

 

Daca aveti orice fel de probleme cu hard disk-ul, sau chiar daca nu aveti, dar doriti sa-i faceti o verificare sau o defragmentare, cel mai indicat lucru este sa luati laptopul sau sistemul de calcul si sa veniti cu el la Service-ul nostru – nu inainte de a suna la  0763 644 629 (zona Crangasi) sau 0765 941 097 (zona Dristor) – si specialistii nostri va vor rezolva problema rapid si profesionist.

 

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

 

S-auzim numai si numai de bine!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.