Produse ASUS pentru gaming expuse la IFA 2016

Produse ASUS pentru gaming expuse la IFA 2016

 

Produse ASUS pentru gaming expuse la IFA 2016 sunt atat computere, monitoare, dock-uri, cat si accesorii, atentie, care au componente printate 3D!

Vom incepe cu sistemele de gaming, prezentand doar elementele de noutate care le deosebesc de predecesoarele lor, in mare parte cunoscute de catre impatimitii acestui tip de utilizare a computerului.

Produse ASUS pentru gaming expuse la IFA 2016 - ROG GT 51

Produse ASUS pentru gaming expuse la IFA 2016 – ROG GT 51

ROG GT 51 este echipat cu procesoare Intel de generatia a sasea – Intel Core i7 – 6700K, supratactat pana la 4,6 GHZ., care poate fi obtinuta cu un singur click, fara repornirea computerului, si, pentru obtinerea efectelor deosebite la o rezolutie 4K, placile video NVIDIA GeForce GTX 1080 sunt conectate in SLI (vezi si foto). Nici pe partea de sunet nu sta rau, avand un DAC ESS Sabre si un puternic amplificator, pentru a obtine un sunet de inalta calitate si volum in casti, evident, pe masura. Pentru a completa atmosfera, se vor utiliza luminile dinamice cu LED din patru zone ale carcasei, care asigura opt milioane de culori!

ROG Strix GL702VM este un sistem care asigura echilibrul intre fiabilitate si performanta necesara jocurilor VR, are grafica NVIDIA GeForce GTX 1060 si dispune de un modul termic de exceptie – HyperCool – care este compus din trei ventilatoare. Monitorul are unghiuri mari de vizualizare, care primeste imaginile trimise de sistemul grafic cu tehnologie NVIDIA G-SYNC. Pana si tastatura este speciala, poate transmite pana la 30 de comenzi (atingeri) simultane, in acest mod putandu-se obtine comenzi multiple deosebit de precise.

 

Produse ASUS pentru gaming expuse la IFA 2016 - ASUS G11

Produse ASUS pentru gaming expuse la IFA 2016 – ASUS G11

ASUS G11 este un calculator pentru jocuri (vezi foto) realizat in jurul procesoarelor de generatia a sasea si utilizeaza placi video NVIDIA GeForce GTX 1080. Memoriile RAM sunt de tip SDRAM DDR4, iar stocarea se face pe SSD M.2 PCI Express Gen 3 si 4. Cenectica se bazeaza pe conectori de tip USB 3.1 Si acest sistem beneficiaza de un sistem de iluminat cu LED-uri, care pun la dispozitia privitorului peste opt milioane de culori, iar carcasa prezinta si unul din panourile laterale cu grafica 3D. Pentru cei care doresc sa partajeze jocurile cu prietenii de pe site-urile de socializare, ASUS pune la dispozitia utilizatorilor si o aplicatie – ASUS Aegis II GAmeAlive – care permite inregistrarea, editarea si partajarea acestora pe site-uri.

Despre monitoarele si laptopurile de gaming, ca si despre alte accesorii, in articolul da maine: „Alte echipamente de gaming de la ASUS”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.