Noutati ASUS prezentate la IFA 2016

Noutati ASUS prezentate la IFA 2016

 

Noutati ASUS prezentate la IFA 2016, noutati multe si diverse, plecand de la routere (DSL – AC87VG) si placi grafice (ROG XG Station 2) si pana la monitoare (Designo Curve MX34VQ si Designo MX27UC), monitoare pentru jocuri (ROG Swift PG258Q) si computere all – in –one (All – in One Vivo AiO V221), toate converg in a sustine un stil modern de jocuri si de viata, in general.

Noutati ASUS prezentate la IFA 2016 - Designo Curve MX34VQ

Noutati ASUS prezentate la IFA 2016 – Designo Curve MX34VQ

Designo Curve MX34VQ are o diagonala de 34”, in format ultra – wide, cu o curbura de 1800R, care ofera o imagine superba prin cei 3440 x 1440 pixeli ai sai. Formatul aduce cu unul de 21:9 si pastreaza o distanta constanta intre partile laterale ale ecranului si ochii privitorului, experienta fiind una fascinanta, mai ales daca se utilizeaza ca monitor pentru jocuri. Monitorul dispune si de difuzoare de 8 W, stereo, care utilizeaza tenhologia ASUS SonicMaster, dezvoltata in colaborare cu Harman Kardon. De asemenea, acest monitor super dispune si de un pad pentru incarcarea dispozitivelor mobile, wireless, evident, a celor care sunt compatibile cu standardul Qi.

Celalalt monitor, Designo MX27UC, este ceva mai mic, de 27”, de tip IPS si rezolutie 4k UHD si acopera spectrul sRGB intr-o proportie de 100 %, ceea ce se reflecta practic, atat intr-un nivel foarte ridicat al detaliilor. Cat si in redarea foarte exacta a culorilor. Carcasa este metalica si foarte subtire si are finisaje speciale, aurii. Pe partea de sunet sta, de asemenea, foarte bine, tehnologia SonicMaster ingloband ICEpower apartinand Bang & Olufsen conducand catre un sunet „cristal” si redarea foarte clara a vocilor. Transferul de date si video este asigurat de un port USB Type-C, acesta oferind si posibilitatea alimentarii altor dispozitive prin intermediul acestuia.

Noutati ASUS prezentate la IFA 2016 - ZenScreen MB16AC

Noutati ASUS prezentate la IFA 2016 – ZenScreen MB16AC

Incheiem capitolul „monitoare” cu cel mai subtire monitor FHD din lume (numai 8 mm.), ZenScreen MB16AC. Acesta are o diagonala de 15, 6” si este si cel mai usor monitor – 800 g. – rama de numai 6,5 mm. lasand o suprafata utila mai mare dar pastrand acelasi stil. Si acesta este dotat cu portul universal USB Type-C si poate fi folosit si ca monitor pentru laptop, daca acesta este, de asemenea, dotat cu acest tip de port. Pentru protectie si nu numai – poate fi transformata si in suport – este dotat cu o husa subtire, de 1 mm., pliabila.

 

Maine vom aborda un subiect foarte interesant pentru o buna categorie de cumparatori: „Produse ASUS pentru gaming expuse la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.