Probleme iluminare ecran laptop Acer

Probleme iluminare ecran laptop Acer

Probleme iluminare ecran laptop AcerO defectiune des intalnita la laptopul acer este iluminarea. Aceasta problema de regula se manifesta cu imagine fara luminozitate. Solutionarea problemei poate fi realizata printr-o diagnosticare primara, iar posibilele defecte sunt: ecranul laptopului, invertorul de la laptop, panglica care face legatura cu placa de baza si ecranul sau o componenta dupa placa de baza (de regula placa video sau controllerul de imagine).

Ecranul laptopului nu este iluminat ?

Poti verifica si tu acasa daca este de vina ecranul sau alta componenta a laptopului. Poti proba cu un monitor extern. Conecteaza monitorul extern cu laptopul prin porturile pe care le ai la dispozitie VGA ( cel mai des intalnit ) sau HDMI ( se regaseste de obicei la laptopurile mai noi ), daca pe monitorul extern imaginea este afisata corect, problema provine sigur de la display sau de la panglica care face legatura intre placa de baza a laptopului si display. Daca nici pe monitorul extern imaginea nu este afisata, problema este destul de grava.

Iti recomandam sa mergi la un specialist pentru a verifica problema !

Probleme iluminare ecran laptop Acer ?

PC Laptop iti ofera service laptop profesionist, diagnosticare rapida la cel mai mic pret daca ai probleme iluminare ecran laptop Acer !

Daca aveti întrebări, neclaritati sau doriti informatii diverse, sunati la 0763 644 629 sau 0765 941 097 si specialistii nostri va vor impartasi din experienta si cunoștințele lor vaste.

2 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Buna seara.Am urmatoarea problema cu leptopul meu Acer 7250,l-am inchis noaptea si dimineata nu a mai fost posibil sa functioneze ,desi luminile erau aprinse ca la functionare ecranul a ramas mut si fara nici o lumina sau zgomot . As vrea tare mult daca puteti sa ma ajutati sa-l repar ,am pe el poze cu nepoteii de cind erau mititei .Daca v-ati intalnit cu aceasta problema va rog sa-mi scrieti pe e_mail pe acesta care l-am facut pe alt calculator si as vrea sa-mi recuperez si fostul e_mail . Multe multumiri ,anticipat .Ileana Livia

    • Buna ziua,
      Se poate incerca reparatia sau chiar recuperarea datelor!