Mufa de alimentare laptop Asus

Mufa de alimentare laptop Asus

Mufa de alimentare laptop AsusProblemele mufei de alimentare sunt des intalnite la laptopurile Asus. Bateria nu se incarca? Ecranul are fluctuatii de luminozitate? Mufa se incalzeste? Laptopul deja ne sugereaza ca are o problema si aceasta poate fi depistata astfel:

In prima faza incercati sa probati laptopul dumneavoastra Asus cu alt alimentator. Daca problema persista este indicat sa mergeti cat mai repede cu laptopul la service. Problemele mufei de alimentare apar de obicei in urma socurilor mecanice sau din cauza supraincalzirii. Pentru a evita supraincalzirea se recomanda curatarea laptopului minim o data pe an.Daca nu este remediata in faza incipienta, problema se poate agrava si se poate ajunge pana la arderea placii de baza.

Mufa de alimentare laptop Asus defecta ?

Ai probleme cu mufa de alimentare ? Echipa PC Laptop te poate ajuta ! Te asteptam in una din locatiile noastre din Crangasi sau Dristor ! Beneficiezi de diagnosticare gratuita, service laptop profesionist si cel mai mic pret !

Ne puteti contacta la 0763 644 629 sau 0721 049 875

3 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Salut am un laptop HP nx7400 cu încărcător original da nu porneste gen îmi arată ledu că încărca palpaie in continuă scot bateria palpaie De 2-3 ori si după se oprește

  2. Buna ziua ! Am o problema cu mufa de alimentare-laptop Asus.Am incercat si alt incarcator si nu se remediaza situatia.As dori sa-mi spuneti aproximativ cat costa schimbare acesteia.Multumesc !

    • Buna ziua. Cu siguranta putem rezolva aceasta problema. Va asteptam in unul din sediile noastre din Crangasi sau Dristor.