Posibilitati deosebite de vizionare pe YouTube

Posibilitati deosebite de vizionare pe YouTube

 

Posibilitati deosebite de vizionare pe YouTube

Posibilitati deosebite de vizionare pe YouTube

Posibilitati deosebite de vizionare pe YouTube exista, si chiar mai multe! O sa vedem in randurile care urmeaza cateva dintre ele si anume cele mai uzuale, mai „populare”, ca sa zic asa.

Spre exemplu, poate sa apara situatia in care doresti sa vizualizezi un clip sau un filmulet dintr-un anumit moment, pentru ca nu ai timp sau nu te intereseaza intreg clipul. Aceasta problema apare si atunci cand trebuie sa salvezi doar o parte dintr-un clip si nu clipul in intregime. Exista rezolvare pentru aceasta problema, exista chiar doua modalitati de a obtine acest rezultat. Prima este deosebit de simpla (ca orice lucru pe care il cunosti!), si anume completarea link-ului cu minutul si secunda de la care doriti sa vedeti clipul. Daca luam un exemplu, https://www.youtube.com/watch?v=v0xfPA539Gk=1:20, daca se da click pe link, redarea va incepe din momentul un minut si 20 de secunde. Cealalta varianta de a obtine acest lucru este sa se vizioneze clipul pana la momentul dorit si sa se faca un click dreapta pe ecran, se alege „Get video URL at current time” (Copiati adresa URL a videoclipului la ora curenta), apoi se va posta adresa obtinuta acolo unde doriti sa-l faceti public. Adresa va fi de tipul: „https://youtu.be/v0xfPA539Gk?t=80”, in care cifra 80 reprezinta timpul in secunde (1 minut = 60 secunde + 20 secunde).

O alta situatie des intalnita, cand se simte nevoia unei solutii „constructive”, este aceea a repetarii unui clip, a unei melodii, a unui filmulet, si este destul de dificil sa tot apesi pe „reluare” de foarte multe ori. Trebuie doar sa completati link-ul cu secventa de litere „repeater”, imediat dupa „youtube”, link-ul de mai sus devenind https://www.youtuberepeater.com/watch?v=v0xfPA539Gk. Dupa ce ati terminat de completat link-ul, daca dati click pe el, se va deschide o noua pagina, in care secventa placuta dumneavoastra va fi repetata la infinit… sau pana o opriti manual. O facilitate foarte importanta, care o sa va placa, in mod sigur, este aceea de a stabili doar o secventa care sa fie repetata, adica puteti stabili sa fie redata la infinit secventa de la minutul 2, secunda 25 pana la minutul 4, secunda 15, toate acestea doar setand timpul de inceput si de sfarsit al redarii. Cum se face asta? In josul imaginii exista doua dreptunghiuri in care se trece minutul si secunda de inceput (Start at – min si sec – 0:00) si de sfarsit (End at), dupa introducerea fiecareia trebuind apasat butonul „Mark position”, iar la sfarsit butonul OK. Simplu, nu?

In urmatorul articol vom vedea si „Alte posibilitati de utilizare YouTube

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.