Comenzi rapide utilizate pe YouTube

Comenzi rapide utilizate pe YouTube

 

 

Comenzi rapide utilizate pe YouTube - Sediul YouTube

Comenzi rapide utilizate pe YouTube – Sediul YouTube

Comenzi rapide utilizate pe YouTube isi doresc – si cred ca si stiu destul de multe dintre ele – utilizatorii care folosesc, pentru eficientizarea muncii lor, comenzile rapide de la tastatura din Windows sau din Office si sunt deja obisnuiti cu acest gen de marire a vitezei de lucru cu aplicatiile din Windows. Le vom trece in revista pe cele importante si uzuale, pentru ca sigur mai sunt si persoane care nu le cunosc.

Tasta „Space” pune pauza la prima apasare si reia rularea la a doua, asta cred ca o stie orisicine. Tasta „F” comuta modul de vizualizare in full screen (pe intreg ecranul) iar comanda complementara, de iesire din acest mod, este tasta „Esc”.

Pentru derularea inainte sau inapoi cu cate 5 secunde, se utilizeaza tastele sageti, stanga sau dreapta, pentru derulare inainte sau inapoi cu 10 sec. se utilizeaza tastele „J” (inapoi) sau „L” (inainte), mai ales in mod full screen,  ori se poate folosi combinatia de taste Ctrl + sageata stanga (inapoi) sau Ctrl + sageata dreapta (inainte). Pentru o derulare rapida se pot utiliza tastele numerice: tasta cu cifra 1 „sare” la pozitia de 10% din clip, tasta cu cifra 2 la 20% si in continuare, iar tasta 0 (zero) duce redarea de la inceput. De asemenea tasta „Home” reincepe rularea clipului iar „End” duce direct la finalul clipului.

Pentru a modifica volumul sonor se utilizeaza tastele sageti „sus” si „jos” pentru cresterea sau scaderea volumului si tasta „M” pentru volum „zero”, adica „Mute”.

De asemenea se mai pot folosi tastele „>” si „<” pentru marirea sau micsorarea vitezei de redare cu cate 25% la fiecare apasare, astfel putand ajunge sa vedeti un filmulet cu viteza dubla sau, daca este necesar, pentru a studia toate detaliile, la o viteza de numai 25% din cea normala!

Despre alte cateva posibilitati deosebite de a utiliza YouTube, in afara de aceste comenzi rapide utilizate pe YouTube, veti putea citi in urmatorul articol, cel de maine, intitulat: „Posibilitati deosebite de vizionare pe YouTube”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.