Alte posibilitati de utilizare YouTube

Alte posibilitati de utilizare YouTube

 

Alte posibilitati de utilizare YouTube

Alte posibilitati de utilizare YouTube

Alte posibilitati de utilizare YouTube au aparut pe masura ce au aparut si probleme de rezolvat, situatii care impun un anumit mod de rezolvare, bazat pe cunostinte care nu sunt chiar la indemana oricarui utilizator de computer, fapt care duce la cunoasterea lor sub denumirea de „trucuri”, „tips”-uri, „trick”-uri sau „Tips & tricks”-uri, dar ele sunt, de fapt, doar comenzi si instructiuni care nu sunt foarte cunoscute pentru ca nimeni nu are rabdare sa citeasca „instructiuni”, nu?

Unele clipuri nu se pot vizualiza pentru ca au georestrictii, adica restrictii legate de zona geografica; nu se pot vedea decat de utilizatorii dintr-o anumita arie geografica, spre exemplu UK! Limitarea este impusa de creatorul videoclipului sau de compania care a distribuit clipul si exista mai multe modalitati de a „depasi” aceasta limitare. Cea mai simpla insa este cea a modificarii link-ului, in sensul indepartarii (stergerii) secventei „watch/?”, dupa aceasta „transformare clipul putand fi vizionat fara probleme.

 

Alte posibilitati de utilizare YouTube - Descarcare clipuri fara aplicatii suplimentare

Alte posibilitati de utilizare YouTube – Descarcare clipuri fara aplicatii suplimentare

Mai pot aparea situatii in care este de dorit sa se descarce un videoclip, ori pentru a fi urmarit mai tarziu, ori pentru a fi trimis unui prieten sau pentru a-l avea la dispozitie si aputea fi vizualizat chiar in conditiile in care nu exista legatura la internet. Si pentru dispozitivele stationare si pentru cele mobile, chiar si pentru telefoane, sunt destule aplicatii care pot sa ajute la realizarea acestei dorinte, dar acestea pot crea ele insele probleme sistemului pe care au foat instalate, ca sa nu mai vorbim de problema instalarii acestor programe, care pot aduce peste  un utilizator neavizat alte probleme „de nerezolvat”. Exista o modalitate foarte simpla de a realiza descarcarea unui clip, cea pe care v-o prezint mai jos, pentru aplicarea careia nu trebuie sa ai nici un fel de cunostinte tehnice sau IT. Este vorba de a adauga literele „ss” inainte de „youtube”, ceea ce va transfera clipul pe o alta pagina pe care veti gasi mai multe butoane pentru descarcare, in functie de rezolutia la care doriti sa descarcati clipul. Un exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=3DakYNOijXs, poate fi descarcat daca modificati adresa in https://www.ssyoutube.com/watch?v=3DakYNOijXs ! Acolo – vezi si foto – veti gasi mai multe posibilitati: ori descarcati direct „Download MP4 720p” sau orice alta rezolutie alegeti, ori instalati „Ummy Video Downloader” si puteti descarca la rezolutie HD.

Chiar daca aceasta o sa va mire, vom mai continua si maine sa vedem alte posibilitati de utilizare YouTube, in articolul „Modalitati deosebite de a utiliza YouTube”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.