O veste buna pentru iubitorii de jocuri

O veste buna pentru iubitorii de jocuri

 

O veste buna pentru iubitorii de jocuri - SSD XPG SX8000

O veste buna pentru iubitorii de jocuri – SSD XPG SX8000

O veste buna pentru iubitorii de jocuri este aparitia unei componente de computer care ii va ajuta sa creasca performantele acestuia, sa imbunatateasca eficienta, acesta insemnand un consum mai mic de energie si, evident, mai putina caldura disipata in aer si, nu in ultimul rand, o fiabilitate mult sporita, produsul in cauza avand 2 milioane MTBF, fata de 1,5 milioane cat au cele obisnuite.

Acest unitate extraordinara este un SSD scos de ADATA special pentru segmentul de gaming al utilizatorilor, are interfata M.2 si se numeste XPG SX8000.

Variantele scoase de ADATA sunt cu 128 GB, 256 GB, 512 GB si 1 TB si se conecteaza pe placa de baza, direct, prin intermediul PCI Express 3 si 4 (PCIe 3×4).

Vitezele de transfer sunt de 1 GB / sec. la scriere si 2,4 GB / sec. la citire, cu IOPS 100K / 140K. Pana la sfarsitul lunii octombrie este prevazuta aparitia unei variante mai rapide, dotata cu radiator XPG.

SSD-ul XPG SX8000 utilizeaza tehnologia 3D MLC NAND Flash si controler SMI 2260. Fiind perfect compatibil cu standardele NVMe 1.2, se vor putea observa foarte bine imbunatatirea performantelor , mai ales la incarcarea jocurilor, care necesita resurse mari, dar si la rularea aplicatiilor profesionale de genul editarilor grafice sau audio (randari).

Firmware-ul conceput de ADATA este special proiectat pentru a realiza performante imbunatatite, SLC Caching-ul smart permitand device-ului sa lucreze in mod pseudo – single – level cell pentru cresterea vitezei, atunci cand este necesar. De asemenea, ajuta memoria RAM a computerului pentru a mari performanta prin Cache Buffer-ul DRAM, in acest mod reusind sa mentina un flux constant de transfer de date in perioadele de activitate intensa.

Daca avem in vedere si Data Shaping, care „imparte” sarcinile, in mod „echitabil” intre celulele NAND, precum si LDPC ECC – adica Low Density Parity Check Error Correction – care verifica si previne deteriorarea pachetelor de date, atunci putem considera, pe buna dreptate, ca noul SSD ADATA este un „pionier” in domeniu, oferind un set complet de caracteristici pentru performanta.

Garantia produsului este de 5 ani!

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentru a o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.